Tobii Dynavox I-110

Što je Tobii Dynavox I-110?

Tobii Dynavox I-110 je uređaj za svakodnevne i ne baš tako svakodnevne avanture koji omogućuje potpomognutu komunikaciju i kojim je moguće upravljati putem dodira.

Što sve sadrži I-110?

  • Snap + Core First, Communicator 5, Snap Scene, Accessible Literacy Learning (ALL), Boardmaker Student Center aplikacija
  • ultračvrst dizajn s Gorilla staklom, integriranim zvučnicima i pokrivenim priključcima
  • IP54 zaštita (otpornost na vodu i prašinu)
  • bateriju s trajanjem više od 10 sati
  • 2-godišnje jamstvo
  • sveobuhvatan ekosustav podrške

Tobii I-110 uređaj je poseban po tome što svojim korisnicima omogućuje da vode život onakav kakav žele, bez ikakvih ograničenja. Uz Tobii I-110 osobe ne moraju biti zabrinute oko toga hoće li ih njihov komunikacijski uređaj ograničiti u tome gdje i kako mogu pomoću njega komunicirati. Bilo da ste korisnik koji tek započinje koristiti komunikacijski softver i koji komunicira temeljem simbola ili da ste već ovladali najvišom razinom pismenosti, s Tobii I-110 uređajem uvijek odabirete najbolje i najpraktičnije rješenje.

I-110 je uređaj koji uvijek prati svoje korisnike i koji je spreman za korištenje čim se izvadi iz kutije. Također, korisnici mogu biti mirni i sigurni noseći komunikator svuda sa sobom, bilo da je vani sunčano vrijeme ili da pada kiša – jer zašto bi avantura i komunikacija prestale izlaskom iz vlastitog doma?

Prevladati granice

Tobii I-110 dizajniran je na način da može pratiti svoje korisnike u različitim životnim situacijama i omogućiti im komunikaciju. Ne postoje granice kad je u pitanju korištenje Tobii I-110 jer je on osmišljen kako bi pratio svoje korisnike u pravim životnim situacijama.

Usmjeriti se na ono što je uistinu važno

Tobii I-110 korisnicima omogućuje da se usmjere na komunikaciju i učenje jezika, a ne na tehnologiju. Uređaj dolazi s dvogodišnjim jamstvom, korisničkom podrškom i unaprijed instaliranim komunikacijskim softverima.

Ispuniti potencijale

I-110 je osmišljen na način da se razvija usporedno s potrebama svog korisnika. Kako se mijenjaju komunikacijske mogućnosti, potrebe i želje korisnika, tako se može mijenjati i uređaj i mogućnosti unutar komunikacijskog softvera.

Iskustvo kojem možete vjerovati

Tobii I-110 rezultat je dugotrajnog rada i zajedničkih napora iskusnog tima Tobii Dynavoxa koji čine obrazovni djelatnici, kliničari, doktori znanosti i stručnjaci koji vjeruju da svi zaslužuju glas, priliku da postanu u potpunosti pismeni i da postignu neovisnost.

Tobii I-110 uklanja uobičajene barijere komunikacijskih uređaja i omogućuje korisnicima da žive po svojim uvjetima. S ovim uređajem korisnici se više ne moraju brinuti da će ih vani uloviti kiša, da ih u bučnoj okolini nitko neće čuti, da će već nakon nekoliko sati potrošiti bateriju na svom uređaju ili da će morati potrošiti dodatne novce na nadograđivanje sustava. S Tobii I-110 uređajem korisnici jedino trebaju razmišljati o tome koja ih sljedeća avantura čeka.

Da biste saznali više o Tobii I-110 uređaju, pogledajte sljedeći video:

Na ovoj poveznici dostupna je brošura o uređaju Tobii I-110.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".