Pametan dom

Svrha opremanja doma visokotehnološkom opremom jest učiniti ga sigurnijim mjestom za sve članove obitelji i prilagoditi ga na način da osobe s invaliditetom mogu postići što veći stupanj neovisnosti prilikom upravljanja svojim domom.

Emfit Epilepsy Alarm je alarm koji registrira svaki napad epilepsije osobe koja leži u krevetu, a ujedno i snima toničko-kloničke napadaje koji traju određeno vrijeme.

Emfit SafeBed Alarm se aktivira kad god osoba napusti krevet i ne uspije se vratiti u određenom vremenu, a Emfit SafeFloor Alarm je posebno dizajniran za osobe koje ne bi trebale napustiti krevet ili stan bez pratnje, poput osoba koje pate od demencije.

Ono što osobama olakšava upravljanje vlastitim domom putem glasovnih naredbi je Servus, elektronički sustav koji je vrlo jednostavan za korištenje. On može razgovarati s osobom i davati naredbe drugim uređajima. Komunikacija sa Servusom je jednostavna, laka i intuitivna.

U nastavku istražite kako povećati mogućnosti vašeg doma.

Abilia upravljačke jedinice

Emfit SafeFloor Alarm

Emfit Epilepsy Alarm

PhoneGate

Emfit SafeBed Alarm

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379
E-mail: info@eglas.hr

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Dozvole

 

 

Pratite novosti na našoj facebook stranici.