Alati za procjenu

 

Pomoću različitih alata za procjenu vještina upravljanja pogledom stručnjaci koji rade s djecom i odraslim osobama moći će donijeti odluku o primjerenosti korištenja upravljanja pogledom za pristup računalu i komunikaciju za svoje korisnike, ali ujedno provesti procjene i testove različitih vještina i sposobnosti.

Look to Learn je alat koji služi razvijanju vještina pristupa računalu i odabira pogledom, ali na zabavan način. Osim toga, pomoću njega moguće je analizirati praćenje pogleda i dobiti informacije o relevantnosti onoga u što je korisnik gledao i njegovom napretku.

Gaze Viewer se koristi za snimanje podataka o praćenju oka iz različitih aplikacija i pohranu tih podataka. Pomoću njega moguće je provesti različite procjene i testove, npr. za sposobnost razumijevanja, čitanje i pismenost neverbalne djece, prisjećanje, kognitivnu obradu podataka i drugo.

Eye Gaze Learning Curve sadrži 54 zabavne aktivnosti koje učitelji i terapeuti mogu koristiti kao alat za procjenu vizualnih vještina i djetetovog potencijala za korištenje upravljanja pogledom.

Saznajte više o najčešćim alatima za procjenu: Look to Learn, Gaze Viewer i Eye Gaze Learning Curve.

Eye Gaze Learning Curve

Gaze Viewer

Look to Learn

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379
E-mail: info@eglas.hr

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Dozvole

 

 

Pratite novosti na našoj facebook stranici.