Webinar:

Mala učionica

 

Datum održavanja: srijeda, 10.06.2020. 
Početak webinara: 13h 
Trajanje: 45min
Predavač: Krešimir Perša, mag.logoped. 
Cijena: BESPLATNO
Prijave na: https://bit.ly/webinar-mala-ucionica 
Rok prijave: do utorka, 09.06.2020. u 12h

Djeca koja kreću u prvi razred trebaju ovladati raznim vještinama: komunikacijskim, jezičnim, socijalnim, itd. Kod nekih učenika mogu se javiti određene teškoće: teškoće glasovne analize i sinteze, teškoće s radnim pamćenjem, teškoće u povezivanju količine i broja, itd. 

Kako bi učenici mogli ovladati navedenim vještinama mogu im pomoći različiti edukativni softveri. Budući da djeca odrastaju sve više okružena različitim oblicima tehnologije veća je vjerojatnost da će prihvatiti vježbe koje se odrađuju uz pomoć računala.

Na ovom webinaru predstavit ćemo vam tri edukativna softvera, namijenjena djeci s teškoćama u razvoju, ali i djeci urednog razvoja. Webinar je namijenjen za sve one koji pripremaju djecu za polazak u školu, za učitelje razredne nastave, pedagoge i druge stručne suradnike, ali i za roditelje. 

ABC Maestro
Pedagoško-rehabilitacijski softver za učenje pisanja, tipkanja i čitanja. Sastoji se od aktivnosti učenja slova, riječi i brojeva.  

Mala Banka
Softver za poticanje vještina računanja i korištenja novca, prilagođen hrvatskim korisnicima zbog korištenja domaće valute, hrvatske kune. 

Memory Malog Znalca
Softver koji omogućava vježbanje pamćenja i koncentracije. Pruža mogućnost učenicima da kroz igru primaju nove informacije i usvajaju pojmove iz različitih kategorija.

ABC Maestro

Mala Banka

Memory Malog Znalca