Tobii Dynavox PCEye 5

Najnoviji uređaj za pristup računalu pogledom

Tobii Dynavox PCEye 5 je  uređaj najnovije generacije za praćenje oka za vrijeme rada na računalu. PCEye 5 služi kao zamjena za standardnu tipkovnicu i računalni miš, omogućujući vam da upravljate vašim stolnim računalom, laptopom ili tabletom isključivo pokretima vaših očiju.

PCEye 5 vam omogućuje da pretražujete Internet, povežete se s prijateljima online, igrate igrice, povezujete se putem Skype-a i upravljate rasvjetom u svom domu.

S PCEye 5 uređajem dobivate:

Ergonomski pristup računalu - s PCEye 5 uređajem vaši klikovi i navigacija računalom postaju intuitivni, stvarajući opuštenu i prirodnu računalnu okolinu.

Neovisan rad uređaja - uređaj za praćenje očiju je u radu potpuno neovisan od vašeg računala, što znači da korištenje istog neće usporiti vaš rad na računalu. To znači da ne trebate kupovati skupocjeno stolno ili prijenosno računalo kako biste mogli koristiti PCEye 5.

Izvanredna prenosivost

PCEye 5 lako se pričvršćuje i odvaja od zaslona vašeg stolnog i prijenosnog računala ili tableta pomoću pametnog magnetskog nosača i USB veze. Lagan je i malen te se lako prenosi i koristi s različitim računalima.

Potpuna fleksibilnost

Sva obrada vašeg pogleda obavlja se pomoću PCEye 5 uređaja s najnovijim Tobii EyeChip-om, izbjegavajući dodatno opterećenje rada vašeg računala ili tableta osiguravajući im maksimalne performanse.  Može se koristiti u unutarnjim i vanjskim okruženjima.

Vrhunska preciznost praćenja

PCEye 5 osigurava visoku kvalitetu rezultata praćenja za više od 95% korisnika, u usporedbi s bilo kojim drugim sustavom, bez obzira na većinu uvjeta osvjetljenja, boje očiju ili ako nosite kontaktne leće ili naočale.

Slobodno kretanje glave

Pomičite se slobodno unutar zadanog prostora za praćenje dok zadržavate vrhunsku preciznost i točnost. Ako se premjestite izvan okvira za pražnjenje, PCEye 5 će brzo pronaći vaše oči i nastaviti ih pratiti.

Visoka preciznost i točnost

PCEye 5 vam s funkcijom zumiranja omogućuje da dodirnete čak i najmanje točke na zaslonu.

Najveća zona dohvata vašeg pogleda

Zona dohvata je imaginarni volumen unutar kojeg možete premjestiti glavu bez gubljenja preciznosti ili prekidanja sesije praćenja očiju. Takav volumen je kod PCEye 5 uređaja među najvećim na tržištu, što vam daje slobodu da se udobno smjestite i premjestite u drugi položaj bez brige da će se praćenje vašeg pogleda prekinuti.

Prednost Tobiija

Tobii je globalni pionir tehnologije praćenja očiju s više od 15 godina istraživanja i razvoja. Tijekom godina poboljšavana su i tehnologija i stručnost koja je ugrađena u svaki uređaj za praćenje očiju, uključujući Tobii Dynavox PCEye 5.

Napredni patentirani algoritmi, filtriranje i komponente visoke kvalitete čine sve Tobii Dynavox uređaje za praćenje očiju iznimno preciznima i robusnima.

 

Specifikacije

Tobii PCEye 5

Preporučena veličina ekrana (kod udaljenosti korisnika od 65 cm)

do 27'' (do 68,5 cm)

Masa

93 g

Procesor

Tobii EyeChip™

Dimenzije

 285 x 15 x8.2 mm

Operacijski sustav

Windows 10 RS3

Sistemski zahtjevi

CPU (procesor): 2 GHz, Intel Core 6. generacije (i3/i5/i7-6xxx) i noviji (preporučeni minimum)

RAM: 8 GB (preporučeni minimum)

Minimalno 450 MB slobodnog prostora na Hard Disku

Kompatibilni tableti: Surface Pro 7

 

Udaljenost korisnika od uređaja

50-95 cm

Napajanje

Preko USB priključka 

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".