Boardmaker®

Skup izvrsnih edukativnih materijala

Boardmaker® je kolekcija softverskih paketa za izradu i rad sa slikovnim komunikacijskim simbolima (PCS). Koriste ga učitelji, logopedi, radni terapeuti te učitelji i roditelji djece s posebnim potrebama.

Boardmaker® možete koristiti kao katalog gotovih simbola koje ćete kopirati, izrezivati, umnažati i ispisivati. Međutim, možete ga koristiti i kao svaki drugi program za crtanje. Crtajte, bojajte, ispisujte slova, iscrtavajte linije, likove, umećite jednostavne i složene oblike, brišite i izrezujte, te tako stvarajte svoje nove simbole ili dopunjavajte i mijenjajte već postojeće.

Boardmaker®vam nudi i gotove obrasce za izradu igara, šablone za izradu kartica i predložaka za komunikatore, slaganje nizova i još mnogo toga. Možete učiti brojati ispisujući simbole, igrati se pogađanja riječi, izrađivati tematske skupine simbola ili učiti strani jezik.

Zašto se sa svojim simbolima ne biste i dodatno poigrali i još više unaprijedili razinu komunikacije? Možete im pridodati animacije, zvuk i različite video materijale. Konačno, uz pomoć Boardmakera® svoje računalo možete pretvoriti u uređaj koji stvara govor.

Možete birati između nekoliko različitih Boardmaker programa:

Boardmaker® 7

boardmaker 7

Boardmaker® 7 najnovije je izdanje poznatog softvera za izradu komunikacijskih predložaka.
Kreiran za računala nove generacije, modernog dizajna i intuitivnog sučelja omogućava lako korištenje i izradu materijala.
U jednom softveru objedinjuje sve najbolje karakteristike prijašnjih inačica te ih zamjenjuje.

 

Boardmaker® V7 možete isprobati u besplatnom probnom periodu koji traje 30 dana.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".