Boardmaker®

Skup izvrsnih edukativnih materijala

Boardmaker® je kolekcija softverskih paketa za izradu i rad sa slikovnim komunikacijskim simbolima (PCS). Koriste ga učitelji, logopedi, radni terapeuti te učitelji i roditelji djece s posebnim potrebama.

Boardmaker® možete koristiti kao katalog gotovih simbola koje ćete kopirati, izrezivati, umnažati i ispisivati. Međutim, možete ga koristiti i kao svaki drugi program za crtanje. Crtajte, bojajte, ispisujte slova, iscrtavajte linije, likove, umećite jednostavne i složene oblike, brišite i izrezujte, te tako stvarajte svoje nove simbole ili dopunjavajte i mijenjajte već postojeće.

Boardmaker®vam nudi i gotove obrasce za izradu igara, šablone za izradu kartica i predložaka za komunikatore, slaganje nizova i još mnogo toga. Možete učiti brojati ispisujući simbole, igrati se pogađanja riječi, izrađivati tematske skupine simbola ili učiti strani jezik.

Zašto se sa svojim simbolima ne biste i dodatno poigrali i još više unaprijedili razinu komunikacije? Možete im pridodati animacije, zvuk i različite video materijale. Konačno, uz pomoć Boardmakera® svoje računalo možete pretvoriti u uređaj koji stvara govor.

U kombinaciji s hrvatskom sintezom govora, sve aplikacije mogu biti na hrvatskom jeziku. Koristi se u inkluzivnim učionicama, učionicama za posebnu edukaciju, na logopedskoj terapiji i kod kuće. Preporučamo ga prvenstveno kao izvrstan alat  terapeutima i učiteljima.

Možete birati između nekoliko različitih Boardmaker programa:

Boardmaker® 7

boardmaker 7

Boardmaker® 7 najnovije je izdanje poznatog softvera za izradu komunikacijskih predložaka.
Kreiran za računala nove generacije, modernog dizajna i intuitivnog sučelja omogućava lako korištenje i izradu materijala.
U jednom softveru objedinjuje sve najbolje karakteristike prijašnjih inačica te ih zamjenjuje.

Boardmaker® v.6

Boardmaker® v.6 omogućuje stvaranje tiskanih materijala poput komunikacijskih kartica, rasporeda, vježbi i igara koje se mogu prilagoditi potrebama svih učenika. Jednostavan je za korištenje pa ćete pomoću njega lako stvoriti vlastite materijale ili prilagoditi već postojeće, uz bogat izbor PCS simbola i alata za stvaranje i obradu simbola.

Boardmaker® v.6 Plus!

Boardmaker® Plus! donosi sve funkcionalnosti Boardmakera, ali nudi i dodatne mogućnosti. To su dodavanje zvuka, animacija i video materijala u aktivnosti za korištenje na računalu.

Boardmaker® Studio

Boardmaker® za Windowse donosi vam tisuće slikovnih komunikacijskih simbola i mnogobrojne gotove predloške, obrasce i alate za rad s njima. Međutim, Boardmaker® Studio donosi i novi, jednostavniji i svjež izgled te mnoge nove funkcije i značajke s kojima ćete uštedjeti na trudu i vremenu.

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v.6


Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro temelji se na snazi Boardmaker® Plus! paketa, uz dodatne funkcije za osobe s poteškoćama u govoru. Ovaj moćan alat za učenje i potpomognutu komunikaciju (AAC) pretvara računalo u uređaj koji stvara govor.

Boardmaker® 
Player za Windowse

Pomoću programa Boardmaker® Player možete se koristiti aktivnostima izrađenima u programima Boardmaker® Studio, Boardmaker® Plus! ili Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro (za Windowse).

 

Boardmaker® V6 i V6 Plus, kao i Boardmaker® Studio možete isprobati u besplatnom probnom periodu koji traje 30 dana.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".