TalkTrac je malen i praktičan komunikator koji se može nositi poput ručnoga sata. Idealan je za djecu i odrasle s poremećajima iz spektra autizma kao pomoć u komunikaciji u društvu, s obitelji i prijateljima, te za snimanje rasporeda, popisa stvari koje treba zapamtiti, obaviti i slično.

TalkTrac ima izvrsnu kvalitetu zvuka, a glasnoća se može namjestiti na dvije razine. Izdržljiv je i kompaktan, a što je najvažnije, lako ga je svuda sa sobom nositi.

Izgled uređaja

TalkTrac na prednjoj strani ima četiri polja u koja se umeću izmjenjivi predlošci na koje se može napisati tekst ili staviti slike koje opisuju poruku koju polje sadrži. Polja su veličine 1.3 x 1.8 cm, a pritiskom na njih lako je preslušati ili snimiti poruke. U paketu ćete dobiti i prazne predloške.

Jačina zvuka može se promijeniti istodobnim pritiskom na prvo i četvrto polje, a istodobno pritisnuvši drugo i četvrto polje promijenit ćete razinu snimanja.

Snimanje i preslušavanje poruka

Na TalkTrac se može pohraniti osam poruka, a ima dvije razine. Na svakoj razini mogu se snimiti četiri poruke. Ukupno vrijeme snimanja je 80 sekundi.

Da biste snimili poruku, pritisnite i otpustite gumb na bočnoj strani uređaja. Dok titra crveno svjetlo za snimanje, pritisnite i zadržite polje na koje želite snimiti poruku i izgovorite je. Kada ponovno pritisnete i otpustite gumb za snimanje, ono je isključeno. Da biste poslušali snimljenu poruku, jednostavno pritisnite i otpustite polje na kojem se ona nalazi.

Baterije i dodatna oprema

Komunikator TalkTrac ima punjivu bateriju. Preporučamo da je punite svake večeri kako bi uređaj uvijek bio spreman za upotrebu. Težina uređaja s baterijom je 59,5 g. Uz TalkTrac možete naručiti i dodatni remen, a on se može zamijeniti i standardnim remenima koji se stavljaju oko ruke.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".