Štipaljke pričalice

Što su štipaljke pričalice?

Štipaljke pričalice su idealan motivator za poticanje i razvijanje komunikacijskih i spoznajnih vještina djece s teškoćama, ali i djece redovnog razvoja. Ovi jednostavni komunikatori robusnog dizajna dolaze u paketu od 6 štipaljki veselih boja, svaka s mogućnošću nasnimavanja poruke u trajanju od 30 sekundi.

Pogledajte kratki video o mogućnostima korištenja koje štipaljke pričalice nude!

Osim što razvijaju komunikacijske i spoznajne vještine, štipaljke pričalice dobar su alat i za razvijanje vještina fine motorike. Mogu se koristiti na brojne načine, ovisno o potrebama korisnika. Idealne su za aktivnosti pričanja priče i redoslijeda radnje, slušanja i prepoznavanja nasnimljene poruke te razvijanja spoznajnih vještina (npr. učenje sheme tijela). Za dodatne aktivnosti i ideje za rad kliknite ovdje.

Snimanje i reprodukcija poruka

Štipaljke pričalice su vrlo jednostavne za rukovanje. Za snimanje poruke, prebacite način rada u ''Record'' pomoću gumba na bočnoj strani štipaljke pričalice. Pritisnite metalne gumbe na samom dnu prednje strane štipaljke. LED lampica i zvučni signal označit će početak snimanja. Nakon što ste nasnimili željenu poruku još jednom pritisnite metalne gumbe na dnu.

Za reprodukciju poruke, prebacite način rada u ''Play''. Pritisnite metalne gumbe na dnu prednje strane štipaljke pričalice i uživajte u željenom zvuku!

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".