Stalci REHAdapt

Nakon što ste izabrali idealno pomagalo, ne zaboravite na stalak! U suradnji s njemačkom tvrtkom REHAdapt nudimo vrhunske stalke za laptope, tablete, pametne telefone ili prekidače. Montaža je moguća na stol, krevet, kolica, pod ili bilo gdje drugdje gdje vam je potrebno.

Ovi stalci se brzo i lako montiraju i skidaju bez upotrebe alata. Mogu se namjestiti na različite visine i položaje i okretati u različitim smjerovima. Stabilni su i čvrsti, a istodobno lagani. Zato su pogodni za upotrebu s različitim komunikacijskim uređajima, u unutarnjim, ali i vanjskim prostorima.

Monty 3D QS

Ovo je stalak za učvršćivanje raznih vrsta komunikacijskih uređaja i prijenosnih računala na invalidska kolica. Pristaje na kolica svih proizvođača i modela.

Moguće ga je postaviti u tri različita položaja: položaj za korištenje, za izlazak iz kolica te za spremanje kod duljeg perioda nekorištenja.

1 – položaj za korištenje

2 – položaj za izlazak iz kolica

3 – uređaj je spremljen za kasniju upotrebu

Jednostavno se i brzo skida s kolica povlačenjem prema gore. Svi zglobovi imaju sigurnosnu ručicu pa se brzo i lako namještaju bez upotrebe alata. Kod namještanja u željeni položaj, najprije okrenite polugu za namještanje, zatim lagano podignite stalak i namjestite u jedan od tri moguća položaja.

Maksimalna nosivost Monty 3D QS stalka iznosi 3 kilograma.

Monty 3D EyeControl

Monty 3D EyeControl je stalak namijenjen postavljanju komunikacijskog uređaja na invalidska kolica, a sadrži i univerzalnu utičnicu za uređaje.

 

Osmišljen je na način da se na njega mogu montirati različiti komunikacijski uređaji kojima se upravlja pogledom, ali i ostali teži uređaji. Ergonomsko i brzo namještanje bez uporabe dodatnih alata moguće je uz pomoć podesivih spojeva i ručica u obliku zupčanika. Laganim povlačenjem prema gore uklanja se s invalidskih kolica.

Stalak sadrži i mogućnost zakretanja bez zastoja, pri čemu se mogućnost zakretanja može „ručno zaključati“, odnosno onemogućiti. Dio stalka koji drži uređaj ima dvostruke stezaljke za sigurnost.

Kad se montira na stalak, uređaj je na visini od 85 cm. Stalak ima kapacitet opterećenja do 6 kg što ga čini jednim od najsnažnijih stalaka te vrste na tržištu i idealnim za uređaje serije I.

ClampOn Mount

ClampOn Mount je stalak za učvršćivanje komunikacijskih uređaja na stol. Montiran je na Manfrottovu stezaljku SuperClamp i ima sigurnosne ručice za brzo i jednostavno namještanje. Stalak ima veliku i izdržljivu zakrivljenu cijev pa je pogodan za korištenje s različitim komunikacijskim uređajima. Visina se može podesiti od 0 do 180 mm, a stalak okretati na različite strane.

FS-TeleLock

FS-TeleLock je podni stalak na kotačima za učvršćivanje komunikacijskih uređaja.

Nisko postavljeni kotači omogućuju pristup i najužim prostorima ispod kreveta, fotelja ili invalidskih kolica. Obloženi su gumom i imaju sigurnosnu kočnicu. Svi zglobovi imaju sigurnosnu ručicu za brzo i lako namještanje bez upotrebe alata. Visina se može podesiti od otprilike 50 do 200 cm.

Stalak je lagan, ali izuzetno stabilan. Srednji dio i podnožje s kotačima mogu se odvojiti radi lakšeg spremanja i transporta.

FS-Laptop Tray

FS-Laptop Tray je višenamjenski držač koji se montira na podni stalak i koji omogućuje pozicioniranje laptopa, papira, knjiga i sl. preko kreveta, naslonjača ili invalidskih kolica.

Sadrži opcionalno podesive teleskopske polove i šasiju. Na taj način držač za prijenosna računala ili knjige pričvršćen je na fiksni dio podnog stalka.

Slikovni rezultat za rehadapt fs laptop tray

Stalci za sklopke

Za brzo i lako pozicioniranje sklopki služe stalci za sklopke koji sadrže raznovrsne cijevi duljine 400 mm te okretne zglobove koje je moguće namjestiti po želji. Na taj način na stalak na invalidskim kolicima moguće je montirati različite sklopke: Jelly Bean, Buddy Button, Big Mac itd.

Postoje stalci na koje je moguće montirati jednu sklopku, kao što je LIGHT-3D Single Switch Mount, ili stalci za dvije sklopke, kao što je LIGHT-3D Dual Switch Mount.

Besplatna usluga virtualne montaže

Nudimo i besplatnu uslugu virtualne montaže. Pošaljite nam fotografiju svojih kolica e-mailom na info@eglas.hr i mi ćemo vam besplatno poslati fotomontažu s prijedlogom idealnog stalka za vaša kolica.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".