Simply Works uređaji

Što su Simply Works uređaji?

Simply Works je sustav bežičnih prijemnika i pripadajućih pristupnih uređaja koji vam omogućavaju još veću slobodu u stvaranju okoliša i preduvjeta za uspješno učenje, smanjujući vrijeme postavljanja uređaja i osiguravajući veću posvećenost razvoju vještina i zadataka koji se poučavaju.

Slikovni rezultat za simply works

Ovaj bežični sustav idealan je za grupne aktivnosti ili aktivnosti u učionici jer osigurava mogućnost da se svi sudionici uključe u igru ili provedbu zadatka. S dometom od 10 metara ovi uređaji mogu funkcionirati bilo gdje u učionici te uistinu osigurati inkluzivno okruženje.

Po prvi put možete imati sklopke, joystick i trackball uređaje te sklopkom upravljane igračke koje ''jednostavno rade'' zajedno, bežično.

Kako funkcioniraju Simply Works uređaji?

Simply Works sustav uključuje bežični prijemnik i set pristupnih uređaja. Jednostavno priključite odabrani Simply Works prijemnik u svoje računalo i spremni ste koristiti Simply Works trackball ili joystick uređaj, sklopke i druge Simply Works proizvode.

Svaki od uređaja je povezan bežično – ne postoje žičane veze od pristupnih uređaja do vašeg računala. Možete priključiti do 6 uređaja odjednom, koristeći jedan prijemnik.

Simply Works uređaji

Simply Works Receive

Podržava do 6 priključnih uređaja simultano.

Slikovni rezultat za simply works receive

Simply Works Joystick

Specifično dizajniran kako bi najmanji dodir proizveo kretanje kursora, čineći ovaj uređaj jedinim bežičnim joystickom dizajniranim za preciznu navigaciju kursora i odabir objekata na kompjuterskom zaslonu, namijenjen osobama s motoričkim teškoćama.

Simply Works Trackball

Ovaj trackball uređaj koristi najnovije bežične i optičke tehnologije kako bi osigurao neometanu izvedbu i precizne, glatke pokrete upravljačke kuglice.

Slikovni rezultat za simply work joystick

Simply Works Clevy

Bežična tipkovnica s uvećanim i pojednostavljenim tipkama te pametnim rasporedom boja.

Slikovni rezultat za simply work clevy

Simply Works Switches

Bežične sklopke koje se mogu koristiti s bilo kojim Simply Works prijemnikom te odrađivati funkcije računalnog miša ili tipkovnice, upravljati igračkom i drugo.

Slikovni rezultat za simply work switch

Simply Works SEND-6

Bežični odašiljač sa 6 kanala koji povezuje bilo kojih 6 žičanih sklopki i bilo koji Simply Works prijemnik. Ovaj uređaj pretvara žičane sklopke u prikladne za rad unutar Simply Works sustava.

Slikovni rezultat za simply works send 6

Simply Works Energise

Mrežni upravljač koji korisnicima sklopki omogućuje upravljanje jednim ili dva električna aparata pomoću žičanih ili bežičnih sklopki. 

Slikovni rezultat za simply works energise

Simply Works Control

Upravljačka jedinica koja se može koristiti s bilo kojim SimplyWorks odašiljačima za kontrolu igračaka, svjetiljki, ventilatora ili bilo kojeg uređaja koji koristi baterije i to pomoću standardnog priključka od 3.5 mm.

Simply Works Smooth Talker

Ovaj zanimljivi komunikator nudi do 2 minute nasnimljenog sadržaja, superiornu kvalitetu zvuka te nisko pozicioniranu sklopku koja dodatno olakšava korisnikovu aktivaciju uređaja.

Slikovni rezultat za simply work smooth talker

Za detaljnije upute za rukovanje ovim uređajima i njihovim mogućnostima pogledajte sljedeći video:

 

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.