Emfit SafeFloor Alarm

Emfit SafeFloor Alarm je posebno dizajniran alarm za osobe koje ne bi trebale napustiti krevet ili stan bez pratnje, poput onih koji pate od demencije.

SafeFloor smanjuje rizik od iznenadnog lutanja usred noći uz pomoć sustava koji će automatski alarmirati članove obitelji ili medicinsko osoblje ako osoba padne s kreveta ili ga napusti. Komplet se sastoji od jednog kontrolnog uređaja i jednog senzora na podu.

Kako Emfit SafeFloor Alarm funkcionira?

Kad se koristi na strani na kojoj osoba spava, SafeFloor alarm daje rano upozorenje prije pada kao i obavijest kada noge dotaknu pod. To mogu biti ključne sekunde u kojima se može spriječiti pad osobe.

 

SafeFloor monitor ima zvučni alarm s podesivom glasnoćom i izravan kontakt sa sigurnosnim sustavom medicinske ustanove ili pozivom na broj za hitne slučajeve. Senzor šalje signal kontrolnom uređaju, dok kontrolni uređaj pokreće zvučni alarm koji upozorava članove obitelji ili medicinsko osoblje. Također, moguće je da kontrolni uređaj šalje alarmni signal i na pager ili mobitel pomoću dodatne opreme All in One.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.