Clevy Maestro paket za disleksiju

Clevy Maestro + paket za disleksiju nezaobilazan je alat za rad s djecom s teškoćama, prvenstveno za rad s djecom sa specifičnim teškoćama učenja.

Djeca sa specifičnim teškoćama učenja, kao što je npr. disleksija, imaju teškoće u povezivanju glasa sa slovom, u povezivanju glasova i slogova u riječi, premještanju ili umetanju slova prilikom čitanja i pisanja i zamjeni grafemski ili fonemski sličnih slova. Također, mogu imati teškoća u vizualno-prostornoj percepciji i orijentaciji u tekstu ili na tipkovnici. Clevy tipkovnica i ABC Maestro, zbog svojih značajki, prikladni su upravo za djecu s navedenim teškoćama.

Proizvodi uključeni u paket

Clevy tipkovnica je posebno dizajnirana tipkovnica koja olakšava pristup računalu za djecu sa specifičnim teškoćama učenja, slijepe i slabovidne osobe i za osobe s motoričkim teškoćama. Odlikuje ju pametan raspored slova u boji, robustan dizajn, vodootpornost i blokiranje ponavljanja slova.

Clevy Keyboard with Big Keys

ABC Maestro program je pedagoško-rehabilitacijski program za učenje čitanja, pisanja i korištenja tipkovnice koji se savršeno poklapa s Clevy tipkovnicom, a namijenjen je prvenstveno djeci s teškoćama koja uče čitati, pisati i koristiti tipkovnicu.

Clevy računalni miš odlikuju dobro istaknute tipke u boji, što djeci olakšava upamćivanje funkcija svake tipke miša. Također, manji je od standardnog miša, što ga čini lakšim za uporabu i sigurnim za dugoročno korištenje.

Clevy Kids Mouse

Clevy HearSafe slušalice osmišljene su s ciljem zaštite djeteta od izloženosti glasnim zvukovima koji mogu uzrokovati preuranjeno oštećenje sluha.

Clevy silikonska navlaka dodatno štiti Clevy tipkovnicu od prašine i tekućine te je posebno prikladna za ustanove s velikim brojem korisnika jer se lako i jednostavno čisti, pa je tipkovnica brzo spremna za novo korištenje.

Setovi naljepnica sa simbolima mogu se zalijepiti na tipke Clevy tipkovnice kako bi učenje slova i njihovo pronalaženje na tipkovnici bilo još jednostavnije. Na svakoj su naljepnici veliko tiskano slovo i sličica s predmetom, osobom ili životinjom čiji naziv počinje tim slovom.

Program za pretvaranje teksta u govor TTS Maestro omogućuje čitanje teksta koji je osoba ispisala na računalu. Tekst izgovara hrvatski glas Lana.

 

Cijena Clevy Maestro+ paketa iznosi 4 940 kn (s uključenim PDV-om).

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".