KidTRAC Trackball

Što je KidTRAC Trackball?

KidTRAC Trackball je računalni miš s velikom i pristupačnom kuglom. Kao i svaki računalni miš, ima tri tipke i kompatibilan je s Microsoft mišem. Potrebno ga je samo uključiti u USB ulaz i početi koristiti!

Slikovni rezultat za kidtrac trackball

S obzirom da je KidTRAC Trackball osmišljen na način da bude lak i jednostavan za korištenje, izrađen je na način da bude niskog profila i na taj način omogućuje prirodno korištenje miša, a ujedno smanjuje i kut pod kojim se zglob nalazi jer zrcali prirodnu konturu ruke.

Uređaj uključuje i značajku „povuci i zaključaj“ – nakon što osoba pritisne gumb za povlačenje ikone po zaslonu, on ostaje zaključan dok se ponovno ne pritisne, zbog čega je navedenu značajku lakše koristiti.

KidTRACK Trackball uređaj je osmišljen imajući na umu cijelu obitelj. Svaka tipka na njemu kodirana je bojom, što olakšava zapamćivanje funkcije svake tipke. Lijeva tipka je plave boje, kuglica u sredini žute, a desna tipka crvene boje. Ovaj uređaj jednako lako mogu koristiti i ljevaci i dešnjaci. KidTRACK ujedno ima i velike tipke koje je lako pritisnuti i djeci i odraslima. Velika kuglica u sredini i niski profil ovog miša čine ga idealnim za korištenje i za osobe s manjim i većim rukama, pa ga može koristiti više osoba.

KidTRACK Trackball moguće je koristiti i pomoću 3 sklopke za koje se ulaz nalazi s lijeve strane miša. Svaki ulaz označen je bojom: plavi ulaz je za sklopku koja će označavati lijevi klik, žuti ulaz za sklopku koja će imati istu funkciju kao i kuglica miša, a desni ulaz za sklopku s funkcijom desnog klika.

Slikovni rezultat za kidtrac trackball

KidTRACK Trackball savršeno je prilagođen za djecu i odrasle osobe s ograničenim ili nevoljnim pokretima ruku.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.