Joystick Optima i Joystick SimplyWorks

Joystick Optima i Joystick SimplyWorks posebno su osmišljeni za pomicanje kursora na zaslonu računala ili tableta minimalnom snagom pa su pogodni za osobe koje imaju teškoća s motorikom ruku.

Kvalitetne su i izdržljive izrade te ergonomskog dizajna. Koriste se za upravljanje računalom, tabletima te igračkama i ostalim uređajima na baterije.

Bežična verzija i klasični model

Joystick Optima klasična je verzija ovog uređaja, dok je Joystick Simply Works bežični model. 

Radna udaljenost Simply Works joysticka prelazi 10 metara pa je idealan za korištenje u učionicama i u radu s različitim grupama. Uređaj ima i dva priključka za vanjske prekidače.

Slikovni rezultat za joystick optima and simply works

Slikovni rezultat za joystick optima and simply works

Preciznost i udobnost

Ovi uređaji su posebno osmišljeni za pomake kursora već pri najslabijem pritisku na upravljačku palicu. Pritom zadržavaju preciznost i fine pokrete kursora te osiguravaju precizan odabir objekata na zaslonu računala ili tableta.

Postolje joysticka je nisko pa ruka može biti potpuno opuštena za vrijeme rada. To je izuzetno važno za osobe koje imaju teškoća s motorikom ruku, ali i za one koji moraju provoditi dulje vrijeme u radu za računalom.

Rad s Joystickom SimplyWorks i Joystickom Optima

Upravljačka palica omogućuje vrlo precizan rad uz minimalan napor, a uz nju su smještena i tri gumba različitih boja. Oni su postavljeni ispod razine postolja kako ne bi došlo do njihovog nehotičnog pritiskanja pri radu.

Crveni gumb zamjenjuje lijevi klik miša, a žuti gumb desni klik. U sredini je plavi gumb koji služi za zadržavanje funkcije povlačenja. Jednostavno ga pritisnite i funkcija povlačenja bit će aktivirana sve dok ga ne isključite.

Upravljačku palicu moguće je zamijeniti i nastavcima drugog oblika, poput kuglice.

Instalacija uređaja

Joystick SimplyWorks ili Joystick Optimu dovoljno je priključiti na računalo ili drugi uređaj i spremani su za korištenje. Za instalaciju nisu potrebni driveri. Možete ih priključiti pomoću USB ili PS2 priključka.

Ovi se joystick uređaji koriste za upravljanje svim vrstama osobnih računala te tabletima s operativnim sustavima Android ili iOS.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.