iTalk2 komunikator

iTalk2 je jednostavni komunikator koji nudi mogućnost pohranjivanja i reproduciranja dviju različitih poruka. To može, na primjer, biti izbor između dvije aktivnosti, dvije priče, odgovori ''DA'' i ''NE'' i slično.

Sastoji se od dva velika gumba živih boja i promjera 6,4 cm koja treba pritisnuti za preslušavanje poruka ili snimanje novog materijala. Jednostavan je za upotrebu i lagan za prenošenje.

U kompletu s uređajem dobit ćete poklopce za gumbe u četiri različite boje pa ih možete mijenjati po želji. Na njih se mogu položiti i pomoću prozirnih poklopaca učvrstiti slike s nacrtanim znakovima ili ispisanim porukama za vizualnu podršku. Sa stražnje strane uređaja nalazi se praktična ladica za spremanje slika za gumbe. Ondje je i gumb za snimanje, indikatorsko svjetlo, podešavanje zvuka i utičnice za vanjske priključke.

Snimanje i reproduciranje poruka

Na uređaj se mogu snimiti dvije poruke. Može se pohraniti do 2 minute snimljenog materijala.

Za snimanje treba pritisnuti i držati gumb za snimanje dok se ne upali indikatorska lampica. Upaljena lampica označava da se snima. Držite veliki gumb dok izgovarate poruku, te ga pustite kada ste gotovi. Isti postupak ponovite i za drugi gumb. Još jednom pritisnuvši gumb za snimanje izaći ćete iz snimanja. Pazite da dok izgovarate poruku budete dovoljno blizu uređaju kako bi snimljeni zvuk bio jasan. Za preslušavanje snimljenih poruka jednostavno pritisnite odgovarajući veliki gumb u boji.

Utičnice za vanjske prekidače

Uređaj iTalk2 ima i dvije utičnice za vanjske prekidače ili spajanje igračaka. Tako pomoću uređaja možete kontrolirati igračke ili druge priključene uređaje. Mogućnost spajanja vanjskih prekidača dodatno olakšava korištenje.

Baterije i dodatna oprema

Komunikator iTalk2 radi s alkalnom baterijom od 9V. Preporučujemo alkalne baterije, jer bi kod drugih vrsta moglo doći do manjih smetnji u radu zbog neadekvatne distribucije energije. Baterija u uređaju može trajati i po nekoliko tjedana. Težina uređaja s baterijom iznosi 354g.

iTalk2 može se učvrstiti na odgovarajuće postolje, a uz uređaj mogu se naručiti i pojas na koji se može pričvrstiti ili remen za nošenje preko ramena.

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".