Interaktivni zid

30 polja učenja i zabave

Što je interaktivni zid?

Interaktivni zid je jednostavn komunikator koji se sastoji od 30 polja. U svako polje moguće je umetnuti sličicu i snimiti zvučnu poruku u trajanju od 10 sekundi. Prikladan je za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi. Odličan je izvor u nastavi, a lako ga koriste i učitelji i učenici.

Izrađen je od plastike, dužine 65 cm, a širine 53 cm. Za interaktivni zid potrebne su 3 AAA baterije.

Snimanje i reproduciranje poruka

Poruke je za svako polje moguće snimiti pritiskom na zeleni gumb. Prilikom snimanja, najbolje je glas usmjeriti prema crnom okviru u gornjem dijelu interaktivnog zida. Promjenom sklopke iz snimanja u način rada za preslušavanje poruke, pritisak na zeleni gumb omogućit će preslušavanje onoga što ste snimili. Snimljene poruke mogu biti u obliku pitanja ili pak odgovora na pitanja postavljenih na sličicama. Također, moguće je snimiti i opis sličice.

Kako koristiti interaktivni zid?

Interaktivni zid moguće je koristiti u nastavi na različite načine: učenje abecede, učenje zbrajanja i oduzimanja, prepoznavanje geometrijskih oblika, upoznavanje sa značajnim osobama iz povijesti i još puno više!

Interaktivni zid može poslužiti kao vizualna podrška djeci na način da organizacija sličica i snimljenih poruka prati djetetov dnevni raspored u vrtiću ili školi ili da se koraci u aktivnostima prikažu u obliku sličica i zvučnih poruka (npr. oblačenje, pranje ruku, pripremanje jednostavnih obroka i sl.).

Još neke mogućnosti korištenja interaktivnog zida možete pogledati na sljedećem videu!

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".