Spektar komunikacijskih i uređaja za upravljanje okolinom tvrtke Smartbox, Grid Pad, svojim korisnicima omogućuje komuniciranje i upravljanje svijetom oko sebe.

Postoje tri vrste Grid Pad uređaja: Grid Pad Go, Grid Pad Pro i Grid Pad Eye.

Grid Pad Go

Grid Pad Go je tanak, malen i lako prenosiv uređaj koji je savršeno rješenje za osobe koje svojim prenosivim računalom žele upravljati putem dodira ili sklopke.

Glavna značajka ovog uređaja je svijetli zaslon vrhunske jasnoće koji odgovara već i na najmanji dodir.

Druga generacija Grid Pad Go uređaja ima ugrađeno kućište za dodatnu zaštitu, a dolazi zajedno s remenom za nošenje u ruci i duljim remenom kako bi se uređaj mogao nositi na način koji korisniku najbolje odgovara.

Više informacija o ovom uređaju i usporedbu tehničkih specifikacija Grid Pad Go 8'' i Grid Pad Go 10'' možete vidjeti na ovoj poveznici.

Grid Pad Pro

Grid Pad Pro je snažan uređaj s različitim mogućnostima koji uključuje zvuk visoke kvalitete, višestruke opcije pristupa uređaju i sustav za upravljanje okolinom Servus. Moguće ga je montirati na invalidska kolica, stol ili na podni stalak.

Više informacija o ovom uređaju i usporedbu tehničkih specifikacija Grid Pad Pro 13'' i Grid Pad Pro 18'' možete vidjeti na ovoj poveznici.

Grid Pad Eye

Grid Pad Eye osmišljen je kao raspon komunikacijskih i uređaja za upravljanje okolinom koji sadrže mnoštvo mogućnosti i kojima je moguće upravljati pogledom, a dolazi u dvije verzije: Grid Pad Eye 13'', koji ima ekstra dugo trajanje baterije, i Grid Pad Eye 18'' koji se najčešće koristi u učionicama, kod kuće ili u uredu. Njegov veliki zaslon pruža osobama s oštećenjem vida veće mete za lakše upravljanje pogledom. Važno je naglasiti da Grid Pad Eye 18'' nije prikladan za montiranje na invalidska kolica.

Više informacija o ovom uređaju i usporedbu tehničkih specifikacija Grid Pad Eye 13'' i Grid Pad Pro 18'' možete vidjeti na ovoj poveznici.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.