Eye Mobile Mini paket

EyeMobile Mini je uređaj koji svojim korisnicima omogućuje komunikaciju i pristup računalu, čak i kad su u pokretu jer je EyeMobile Mini lako prenosiv.

Dolazi u paketu s uređajem PCEye Mini za praćenje pogleda, najnovijom verzijom Windows Controla i sa držačem EyeMobile Mini Bracket kako bi se uređaj za praćenje pogleda mogao spojiti na računalo.

Ovakvo pametno rješenje korisnicima omogućuje pristup tabletu bez korištenja ruku, što je od velike važnosti za pojedince s motoričkim i komunikacijskim teškoćama koji žele upravljati i pristupiti aplikacijama, internetu, glazbi, e-knjigama, društvenim mrežama, igrama i mnogim drugim opcijama.

Najvažnije je da je upravljanje pogledom za korisnike jednostavno, prirodno i opušteno, a njihov život neovisniji, bogatiji i povezaniji s okolinom.

 

Saznajte više o EyeMobile Mini u sljedećem videu: 

 

Više mogućnosti pristupa računalu

Omogućen je pristup računalu putem sklopke, upravljanja pogledom, dodirom ili mišem koji se mogu i kombinirati. Pristup dodirom ili mišem skrbnicima omogućuje brz i lak način pružanja podrške i komuniciranja s korisnikom.

Omogućen pristup tisućama aplikacija

Kako bi korisnici mogli razvijati svoju kreativnost, potaknuti rad svog uma i očuvati svoj identitet, Windows Control omogućuje pristup tisućama edukativnih, zabavnih, društvenih i profesionalnih aplikacija, kao što su Hulu, Netflix, YouTube, Pandora, Kindle, Facebook, Twitter, Microsoft Office.

Koje su glavne značajke uređaja EyeMobile Mini?

  • upravljanje pogledom – sve opcije kojima se pristupa dodirom ili mišem omogućene su i za pristup pogledom
  • svestrana montaža – uređaj je moguće montirati na invalidska kolica, na rub kreveta ili stola i koristiti ga u različitim okolinama i situacijama
  • privlačan dizajn – prilikom dizajna uređaja, pažnja je posvećena detaljima kako bi EyeMobile Mini izgledao kao i ostali moderni tableti
  • svestrano praćenje pogleda – uređaj za praćenje pogleda PCEye Mini moguće je spojiti na bilo koji tablet ili računalo, što korisnicima omogućuje slobodu i fleksibilnost
  • surfanje internetom u pokretu – omogućeno samo uz korištenje pogleda
  • fleksibilne opcije za tablete – moguće je koristiti više različitih tableta s istom funkcijom
  • automatsko postavljanje sučelja – automatska konfiguracija veličine zaslona i ostalih osnovnih postavki čini ga lakim za korištenje

 

Što je potrebno za korištenje softvera?

Tablet s instaliranim Windows 7, 8.1 ili 10 sustavom. Također, važna je i veličina tableta i položaj USB ulaza. Za više informacija posjetite ovu stranicu.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".