Eye Can Fly

Eye Can Fly je softver namijenjen djeci koji sadrži 24 posebno osmišljene aktivnosti za uvježbavanje upravljanja pogledom.

U ovim aktivnostima dijete ima priliku iskušati kako je to biti pilot i koristeći samo svoj pogled upravljati zrakoplovom. Osim što na taj način uvježbava vještine upravljanja pogledom za pristup računalu, ujedno može obogatiti i svoje poznavanje geografije, učeći o smjerovima na kompasu, orijentirima i regijama diljem svijeta. Osim pogledom, pristup ovom softveru omogućen je i pokazivačem miša, tipkovnicom, joystickom ili sklopkama, što ga čini uistinu prilagođenim za djecu različitih mogućnosti pristupa računalu.

Slikovni rezultat za eye can fly

Koje vrste aktivnosti postoje?

 • Balloon Pop!
  Za jednostavan početak, u ovoj aktivnosti djeca mogu gađati balone i oni će puknuti! Za vrijeme leta zrakoplovom, svaki pogled u balon proizvest će njegovo pucanje.
 • Flight School
  Uz pomoć simpatičnog lika po imenu Aimee dijete može uvježbavanjem svojih vještina postati punopravni pilot! Osim toga, dijete će svladati i neke geografske vještine kao što su orijentacija pomoću kompasa, upoznavanje sa zanimljivim regijama diljem svijeta i različitim orijentirima u prirodi.
 • Free Flight
  Ako Vaše dijete sa svojim pilotom i zrakoplovom samo želi istraživati različita područja, uz ovu mu je aktivnost i to omogućeno! Tako može istražiti cijeli svijet, farmu sa životinjama ili zanimljivi otok. Upravljanje zrakoplovom omogućeno je uz naredbe lijevo-desno, ali i uz let u više različitih smjerova, za one napredne pilote.
 • Mini Games
  Još nekoliko dodatnih interaktivnih igrica za uvježbavanje upravljanja pogledom zasigurno će Vašem djetetu pružiti užitak dok uz pomoć kokoši skuplja novčiće, utrkuje se s likom Aimee ili pješice istražuje otok, otkrivajući raznolika iznenađenja.

Omogućen lak pristup

Osmišljen za djecu i učenike s određenom razinom prethodnog iskustva u upravljanju pogledom i mogućnosti slijeđenja jednostavnih verbalnih uputa, softver Eye Can Fly lako se postavlja i koristi, a aktivnosti su posložene od jednostavnijih prema zahtjevnijima – učenici tako mogu unaprijediti svoje vještine upravljanja pogledom. Mogućnost podešavanja opcija i razne aktivnosti na različitim razinama zahtjevnosti osiguravaju uspjeh i povećavaju motivaciju za učenike različite dobi i razine prethodnog iskustva.

Da biste vidjeli kako izgleda softver Eye Can Fly, pogledajte sljedeći video: 

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".