Emfit SafeBed Alarm

Sigurnost za one koji ne bi trebali sami napustiti krevet

Što je Emfit SafeBed Alarm?

Emfit SafeBed alarm je alarm koji se aktivira kada osoba ustane iz kreveta i ne uspije se vratiti u unaprijed predviđenom vremenu. Također, alarm se može aktivirati kada osobe nema u krevetu određeno vrijeme.

To pruža sigurnost kod osoba koje imaju naviku ustajati se i hodati bez nadzora, a alarm šalje zvučni signal članovima obitelji ili medicinskom osoblju u blizini. SafeBed se sastoji od senzora koji je smješten ispod madraca i kontrolnog uređaja u koji se unose postavke.

Kako Emfit SafeBed Alarm funkcionira?

Ako postavimo kratko vrijeme (npr. 3 sekunde) alarm će se oglasiti kada osoba ustane iz kreveta. Ako povećamo vrijeme (do 30 minuta) alarm će se oglasiti ako se osoba ne uspije vratiti u krevet u tom predviđenom vremenu.

Senzor šalje signal kontrolnom uređaju. Kontrolni uređaj pokreće zvučni alarm koji upozorava članove obitelji ili medicinsko osoblje. Također, moguće je da kontrolni uređaj šalje alarmni signal i na pager ili mobitel pomoću dodatne opreme All in One.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit". 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.