Control Medi Multi

Control Medi Multi je IR odašiljač s funkcijom skeniranja i opcijom GewaRadio. S obzirom da savršeno odgovara obliku ruke i da sadrži tipke koje zahtijevaju tek lagani pritisak, savršeno je prilagođen osobama s motoričkim i kognitivnim teškoćama.

Control Medi Multi sastoji se od 8 tipki i 4 razine, što omogućuje 28 funkcija. Može slati i naučiti infracrvene (IR) i radijske signale (GewaRadio) iz gotovo svih daljinskih upravljača u svijetu.

Za one osobe koje ne mogu izravno pritiskati tipke postoji opcija skeniranja. Na taj način, pomoću kontrolne sklopke, osoba može skenirati sve opcije. Brzina skeniranja također se može prilagoditi kako bi odgovarala individualnim potrebama osobe. Uređaj osobi daje povratnu informaciju nakon pritiska tipke u obliku vibracije, zvuka ili svjetlosti.

Tipke na uređaju moguće je označiti oznakama koje je moguće preuzeti sa službene web stranice Abilie i otvoriti kao Word dokument, a zatim ih isprintati na običnom papiru. Također, Control Medi Multi može se postaviti u držač kako bi bio fiksiran na jednom mjestu.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379
E-mail: info@eglas.hr

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Dozvole

 

 

Pratite novosti na našoj facebook stranici.