Clevy Maestro paket za disleksiju

Clevy Maestro + paket za disleksiju nezaobilazan je alat za rad s djecom s teškoćama, prvenstveno za rad s djecom sa specifičnim teškoćama učenja.

Djeca sa specifičnim teškoćama učenja, kao što je npr. disleksija, imaju teškoće u povezivanju glasa sa slovom, u povezivanju glasova i slogova u riječi, premještanju ili umetanju slova prilikom čitanja i pisanja i zamjeni grafemski ili fonemski sličnih slova. Također, mogu imati teškoća u vizualno-prostornoj percepciji i orijentaciji u tekstu ili na tipkovnici. Clevy tipkovnica i ABC Maestro, zbog svojih značajki, prikladni su upravo za djecu s navedenim teškoćama.

Proizvodi uključeni u paket

Clevy tipkovnica je posebno dizajnirana tipkovnica koja olakšava pristup računalu za djecu sa specifičnim teškoćama učenja, slijepe i slabovidne osobe i za osobe s motoričkim teškoćama. Odlikuje ju pametan raspored slova u boji, robustan dizajn, vodootpornost i blokiranje ponavljanja slova.

Clevy Keyboard with Big Keys

ABC Maestro program je pedagoško-rehabilitacijski program za učenje čitanja, pisanja i korištenja tipkovnice koji se savršeno poklapa s Clevy tipkovnicom, a namijenjen je prvenstveno djeci s teškoćama koja uče čitati, pisati i koristiti tipkovnicu.

Clevy računalni miš odlikuju dobro istaknute tipke u boji, što djeci olakšava upamćivanje funkcija svake tipke miša. Također, manji je od standardnog miša, što ga čini lakšim za uporabu i sigurnim za dugoročno korištenje.

Clevy Kids Mouse

Clevy HearSafe slušalice osmišljene su s ciljem zaštite djeteta od izloženosti glasnim zvukovima koji mogu uzrokovati preuranjeno oštećenje sluha.

Clevy silikonska navlaka dodatno štiti Clevy tipkovnicu od prašine i tekućine te je posebno prikladna za ustanove s velikim brojem korisnika jer se lako i jednostavno čisti, pa je tipkovnica brzo spremna za novo korištenje.

Setovi naljepnica sa simbolima mogu se zalijepiti na tipke Clevy tipkovnice kako bi učenje slova i njihovo pronalaženje na tipkovnici bilo još jednostavnije. Na svakoj su naljepnici veliko tiskano slovo i sličica s predmetom, osobom ili životinjom čiji naziv počinje tim slovom.

Program za čitanje teksta koji se ispisuje na tipkovnici TTS Maestro omogućuje čitanje teksta koji je osoba ispisala na računalu. Tekst izgovara hrvatski glas Lana.

 

Cijena Clevy Maestro+ paketa iznosi 4 940 kn (s uključenim PDV-om).

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379
E-mail: info@eglas.hr

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Dozvole

 

 

Pratite novosti na našoj facebook stranici.