Chester Mouse

Što je Chester Mouse?

Chester Mouse je optički miš koji je prepoznatljiv po tome što umjesto dvije, ima jednu tipku, nema kotačić i gotovo je upola manje veličine od klasičnog miša, što ga čini idealnim za malu djecu. Osim toga, sam miš izrađen je od kvalitetne plastike, što ga čini čvrstim i izdržljivim. Kompatibilan je s operacijskim sustavima Windows i Mac.

Kome je namijenjen?

Djeca često mogu biti zbunjena oko izbora lijeve ili desne tipke na klasičnom mišu, a teškoću im može predstavljati i klikanje na male objekte te općenito pomicanje pokazivača. Te aktivnosti mogu biti posebno zahtjevne za djecu s motoričkim teškoćama, a Chester Mouse eliminira moguće probleme jer ima samo jednu tipku koja ima ulogu lijeve tipke na klasičnom mišu te time olakšava kontrolu pokazivača i klikanje, bez straha od otvaranja dodatnih prozorčića.

Po čemu je poseban?

Chester Mouse zbog svojeg jednostavnog dizajna olakšava početnu fazu učenja rada na računalu te djeci tipičnog razvoja, ali i djeci s teškoćama uporabu miša čini zanimljivom i zabavnom.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379
E-mail: info@eglas.hr

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Dozvole

 

 

Pratite novosti na našoj facebook stranici.