Što su BraillePen bilježnice?

BraillePen bilježnice prenosive su, nevjerojatno pristupačne, s laganom tipkovnicom i zavidno dugim trajanjem baterije. BraillePen 12 Touch pruža jednostavan dvosmjerni pristup računalu i prijenosnom uređaju. Uz nju iskustvo čitanja na Brailleovom pismu uvijek će biti uzbudljivo.

S obzirom da nisu potrebne kofiguracije i uređivanje postavki, možete je koristiti čim je izvadite iz pakiranja. Omogućuje vam povezivanje s telefonom, netbookom, osobnim računalom ili tabletom. Možete upravljati vlastitim uređajem, pisati SMS-ove, surfati internetom ili pisati.

Također, postoje dva načina rada: šestotočkasta i osmotočkasta (kompjuterska) brajica.

BraillePen 12 Touch

BraillePen 12 Touch je lagana, prenosiva, dugotrajna Brailleova bilježnica s Bluetooth sučeljem i mogućnosti punjenja baterije. Ne sadrži nepotrebne tipke i omogućuje laku navigaciju na uređaju koji osoba želi koristiti. BraillePen 12 vam pruža još i više neovisnosti – npr. možete zapisati bilješku ili broj mobitela bez da ste spojeni na vanjski uređaj, spremiti ih i koristiti ih kasnije.

BraillePen Slim

BraillePen Slim sačuvat će vam vrijeme i smanjiti frustraciju prilikom korištenja. Jednostavno pamćenje kombinacije tipki pružit će vam uživanje u navigaciji i pisanju na vanjskom uređaju.

Kao i BraillPen 12 Touch, BraillePen Slim kompatibilna je sa sustavima Supernova i Windows Eyes, VoiceOver, Talks, Mobile Accessibility. Omogućuje vam korištenje unutar sustava Windows XP, Windows Vista, Windows 7 i Windows 8 kao Bluetooth Braille bilježnica, sa ili bez softvera BraillePen Write.

Pogledajte i video o BraillePen bilježnici: 

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.