Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v.6

Moćan softver za potpomognutu komunikaciju

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro temelji se na softveru Boardmaker® Plus! uz dodatak funkcija poput glasova koji zvuče prirodno, predikciju riječi, pohranjivanje kratkih rečenica i još mnogo toga.

Osmišljen je za osobe s ozbiljnim teškoćama u jeziku i govoru. Ovaj softver može bilo koje računalo pretvoriti u uređaj za stvaranje govora i moćan alat za korištenje u nastavi i učenju.

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro uključuje sve značajke softvera Boardmaker® Plus!, uključujući slikovne komunikacijske simbole na 44 jezika, te ih podiže na višu razinu, nadodajući glasove koji zvuče prirodno, predikciju riječi i proširivanje kratica, sve za uspješnu potpomognutu komunikaciju za sve one koji imaju poteškoća s govorom.

Za one kojima osnovni paket PCS simbola nije dovoljan, nadopunu mogu pronaći u bogatom izboru dodatnih paketa simbola.

Ovaj program se koristi za aktivnije uključivanje učenika u inkluzivno okruženje i stvaranje situacija i prilika za komunikaciju. Možete ga koristiti kao alat ili pomoć u nastavi, te za izradu procjena sposobnosti učenika na računalu. Pomoći će učenicima u uvježbavanju korištenja simbola, prekidača i dinamičkih zaslona.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.