Boardmaker® Plus! v.6

Sa svim funkcijama Boardmakera i još mnogo toga

Boardmaker® Plus! donosi sve značajke softvera Boardmaker® za stvaranje tiskanog materijala, ali ne staje samo na tome. Boardmaker® Plus! obogatit će aktivnosti s tiskanim materijalima, kao i proces učenja pomoću njih. Oni sada postaju interaktivni zahvaljujući mogućnostima dodavanja zvuka, animacija i videa.

Uz Boardmaker® Plus! možete izrađivati iste one materijale kakve ste izrađivali pomoću Boardmakera – kvizove, radne listiće, rasporede, knjige, aktivnosti za učenje i usavršavanje pisanja, igre i još mnogo toga na 44 jezika, ali s Boardmaker Plus! programom ti materijali dobivaju glas, te vode i potiču učenike u procesu učenja.

Alati za prilagođavanje nastavnih aktivnosti Boardmaker Plus! programa oživit će nastavne sadržaje. Uz pomoć glasova, zvuka, animacije i videa moći ćete izrađivati aktivnosti u koje će se učenici rado uključiti i uz koje će učenje postati prava zabava. Uz bogat izbor alata i funkcija, naći će se ponešto za svakog učenika.

Uz Boardmaker® Plus! vježbe i igre dobivaju dodatnu dimenziju interaktivnosti i mogućnost dodavanja multimedijskih sadržaja, uključujući i materijale s interneta (zvučne materijale, video isječke i slike). Pomoću gumba koji se mogu pomicati na zaslonu računala oživjet će interaktivne poduke, testovi i igre.

Što dobivate u paketu?

Boardmaker® Plus!, kao i Boardmaker®, donosi više od 4500 slikovnih komunikacijskh simbola (PCS), crno-bijelih i u boji, na 44 jezika, a ako vam je potrebno, više simbola možete pronaći u dodatnim tematskim paketima.

Na raspolaganju su vam mnogobrojne funkcije i alati, više od 350 predložaka za printanje i obrazaca za komunikacijske kartice, kao i 600 kartica za interaktivne aktivnosti. Možete ih odmah koristiti ili prilagoditi potrebama svojih učenika, a ako želite stvarajte sami svoje materijale.

Zahtjevi softvera

Boardmaker® Plus! je kompatibilan s operativnim sustavima Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8 ili Windows 10, te Mac OS X 10.4.11 ili novijom verzijom – kompatibilan s Mac OS 10.7.X (Lion) i Yosemite OS 10.10.

Za ovaj je softver potrebno 256 MB ili više radne memorije i 1 GB mjesta na tvrdom disku. Za vrijeme korištenja programa CD mora biti u optičkom pogonu (čitaču CD-a).

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.