Boardmaker® Player za Windowse

S Boardmaker® Playerom za Windowse svaki učenik pronaći će nešto za sebe uz interaktivne aktivnosti stvorene u programima Boardmaker Studio, Boardmaker Plus! i Boardmaker with Speaking Dynamically Pro.

Svoje aktivnosti napravljene u programu Boardmaker® možete pokrenuti u učionicama, računalnim učionicama, kod kuće i svuda gdje vam zatrebaju. Dovoljno je napraviti neku aktivnost i zatim je prebaciti na računalo koje ima Boardmaker® Player.

Boardmaker® Player štedi vaše vrijeme

Stvorite i prilagodite neku aktivnost pomoću programa Boardmaker® Studio, Boardmaker® Plus! ili Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro (za Windowse), spremite je na USB stick i prebacite na bilo koje računalo koje ima instaliran Boardmaker® Player, kako bi učenici mogli zajedno učiti.

Dodatne značajke programa Boardmaker® Player

U programu Boardmaker® Player možete zaključati izbornike Boardmaker Studia i postaviti šifru da učenici ne bi mogli promijeniti postavke.

Boardmaker® Player odlično funkcionira s interaktivnim pločama, ekranima osjetljivim na dodir i tabletima, pa učenici mogu grupno sudjelovati u nekoj aktivnosti.

Ovaj je program odličan izbor za učenike koji upravljaju računalom pomoću prekidača, skeniranjem, pomoću uređaja za praćenje pokreta glave i drugih. Dozvoljava cijeli niz različitih metoda unosa.

U Boardmaker® Playeru možete isprobavati i izvoditi tisuće i tisuće besplatnih aktivnosti koje ćete pronaći na korisničkim stranicama BoardmakerShare.com.

Povežite se s drugim korisnicima i potražite nove ideje ili s njima podijelite svoje!

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.