Boardmaker® 7

Nova generacija Boardmaker® softvera

Boardmaker® 7 najnovije je izdanje poznatog softvera za izradu komunikacijskih predložaka. Kreiran za računala nove generacije, modernog dizajna i intuitivnog sučelja omogućava lako korištenje i izradu materijala. Temelji se na najboljim karakteristikama prethodna dva softvera, Boardmaker® v6 i Boardmaker® Studio softvera. Sadrži preko 45 000 PCS® simbola, nekoliko stotina gotovih predložaka te je kompatibilan sa svim komunikacijskim predlošcima i aktivnostima napravljenim u prethodnim Boardmaker® softverima. Omogućava brzo stvaranje tiskanih materijala ili digitalnih interaktivnih aktivnosti za poučavanje i komunikacijsku podršku.

boardmaker 7

Sučelje prilagođeno korisniku

Boardmaker® 7 donosi novo sučelje prilagođeno potrebama svojih korisnika. Svi alati su na dohvat ruke, pregled i povezivanje stranica je optimizirano, a pretraživanje i dodavanje simbola lakše je nego ikad. Unutar samog softvera omogućeno je direktno pretraživanje web sadržaja te je time pojednostavljeno dodavanje novih simbola.

boardmaker 7

Knjižnica simbola

Knjižnica simbola unutar softvera Boardmaker® 7 omogućava pristup bazi od 45 000 PCS® simbola. Unutar baze nalaze se različite vrste PCS® simbola - Classic, Thinline, High Contrast i In Context simboli. Svaka od ovih vrsta simbola prilagođena je osobama različitih potreba. PCS® Classic simboli dio su Boardmaker softvera od samog početka, a dizajn im je jednostavan i pregledan. Thinline simboli imaju više detalja te pružaju veću podršku u razumijevanju nastavnog gradiva i aktualnih događanja. High Contrast simboli namijenjeni su osobama koje imaju oštećenja vida. In Context simboli namijenjeni su osobama koje su pretrpjele moždani udar ili traumatsku ozljedu mozga.

boardmaker 7

boardmaker 7

Boardmaker® Editor

Sučelje za pristup i pretraživanje knjižnice simbola. Pomoću njega omogućena je izrada i uređivanje tiskanih ili interaktivnih digitalnih materijala. Moguće je kreirati potpuno nove materijale ili iskoristiti unaprijed pripremljene predloške. Poslagani u kategorije, ovi predlošci omogućuju brzi pristup i pripremu aktivnosti, kao što su nizanje, sortiranje, memori, itd. Također, među predlošcima mogu se pronaći i različiti tipovi vizualnih rasporeda koji olakšavaju prijelaze s jedne aktivnosti na drugu ili prijelaze unutar jedne aktivnosti. Boardmaker® Editor omogućava unos, uređivanje i korištenje materijala izrađenih u prethodnim verzijama Boardmaker® softvera.

Boardmaker® zajednica

Putem Boardmaker® 7 softvera moguće je pretraživati preko 90 000 besplatnih, gotovih tiskanih i interaktivnih aktivnosti, kreiranih i dijeljenih između 500 000 članova Boardmaker® zajednice širom svijeta.

boardmaker 7

Zahtjevi softvera

Boardmaker® 7 moguće je koristiti na Windows, Mac i Chromebook uređajima. Kompatibilan je s operativnim sustavima Windows 10, Mac OSX 10.13 i sa Chrome OS 69, ili njihovim novijim verzijama. 

Za korištenje ovog softvera potrebno je minimalno 2 GB slobodnog prostora na disku te 4 GB radne memorije. 

Boardmaker® 7 ne u dolazi fizičkom obliku, kao što je CD ili USB stick. Potrebno ga je samo preuzeti u digitalnom obliku i kupiti licencu za korištenje.

 

Boardmaker® 7 možete besplatno isprobati u probnom periodu koji traje 30 dana.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".