Big Point komunikatori

Što je Big Point?

Big Point uređaji za snimanje poruka su idealni za početno korištenje uređaja za potpomognutu komunikaciju. Vrlo su jednostavni za upotrebu, prijenosni i lagani te se mogu koristiti za razne početne aktivnosti iniciranja i poticanja komunikacije, govora, izražavanja osobnih doživljaja i osjećaja te kao podrška svakodnevnim aktivnostima. U paketu dolazi 6 Big Point komunikatora u 6 vedrih boja.

Svi Big Point uređaji imaju mobilan prozirni poklopac na kojeg se mogu položiti i učvrstiti slike s nacrtanim znakovima ili ispisanim porukama za vizualnu podršku. Dimenzije Big Point uređaja (8.5 cm x 8.5 cm) idealne su za korisnike s motoričkim oštećenjima ili za slijepe i slabovidne korisnike.

Snimanje i reprodukcija poruka

Snimanje i reprodukcija poruka su vrlo jednostavni. Na stražnjoj strani Big Point uređaja prebacite način rada u ''REC'' te pritisnete Big Point uređaj. LED lampica i zvučni signal označit će da je snimanje počelo. Izgovorite željenu poruku te zatim otpustite Big Points uređaj.

Za reprodukciju odaberite ''PLAY'' način rada na stražnjoj strani Big Point uređaja te ponovnim pritiskom na Big Point uređaj preslušajte poruku koju ste nasnimili. Big Point uređaji omogućuju snimanje i preslušavanje snimki u maksimalnom trajanju od 45 sekundi.

Načine korištenja Big Point uređaja i ideje za nove aktivnosti u radu potražite ovdje.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili zatražite ponudu klikom na "Zatražite ponudu".