Što je APPlicator?

Sveobuhvatni prekidač koji omogućuje lak pristup aplikacijama, glazbi i kameri na iPadu ili iPhoneu ili drugim tabletima ili računalima s Bluetooth vezom. APPlicator je daleko najfleksibilniji Bluetooth pristupni uređaj dostupan na tržištu.

Slikovni rezultat za applicator for ipad

Može se koristiti za aplikacije kojima je moguće pristupiti i uz pomoć sklopki, za Android uređaje ili jednostavno za reprodukciju glazbe, videozapisa ili fotografiranje. APPlicator je Bluetooth uređaj koji omogućuje korištenje sklopki, a rado ga koriste učitelji, edukacijski rehabilitatori, radni terapeuti i zdravstveni stručnjaci, s obzirom da je iPad prilagođen za uporabu s asistivnom tehnologijom.

APPlicator možete upariti s iPadom na način da ga izaberete u Bluetooth izborniku, pri čemu nije potreban unos PIN-a. Možete spojiti do 4 žičane sklopke na uređaj i pomoću ugrađenog zaslona odabrati funkciju svake sklopke (između 24 ponuđene). Moguća je bilo koja kombinacija sklopke i funkcija.

Slikovni rezultat za applicator for ipad

Pomoću ovog uređaja i sklopke možete snimiti i fotografiju tako da sklopku uparite s funkcijom podešavanja glasnoće i otvorite aplikaciju s kamerom. Sklopke Vam omogućuju i puštanje glazbe s Vašeg uređaja.

Posjetite ovu stranicu za video prikaze korištenja APPlicator uređaja.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.