Ablilia upravljačke jedinice

Abilia ima širok spektar odašiljača i prijemnika koji mogu biti vrlo jednostavno instalirani u vašem domu kako bi osigurali ispunjenje vaših specifičnih potreba. Ove upravljačke jedinice omogućuju vam kontrolu funkcija poput paljenja i gašenja svjetla, gledanja televizije, slušanja glazbe, mijenjanja sjedeće ili ležeće pozicije, otvaranja ulaznih vrata te mnoge druge mogućnosti.  Mnogi od dolje ponuđenih proizvoda se koriste tijekom prilagodbe radnih mjesta, u obrazovnim ustanovama, životnim zajednicama ili ustanovama za skrb.

Što su upravljačke jedinice?

Upravljačke jedinice su uređaji koji osobama olakšavaju upravljanje ostalim uređajima u okolini. Pomoću njih osoba može jednim uređajem ili sklopkom upravljati televizijom, svjetlima, kuhinjskim uređajima, telefonom i sl.

Andromeda Socket nudi mogućnost bežičnog upravljanja kućanskim uređajima, dok je Control Medi Multi odašiljač koji savršeno odgovara obliku ruke te zahtijeva tek lagani pritisak prsta, a može naučiti signale iz gotovo svih daljinskih upravljača na svijetu.

Big Jack IR-6SP je veliki odašiljač na koji je moguće spojiti do 6 sklopki i na taj način upravljati televizijom, svjetlima, stereo-uređajem, telefonom, alarmom i igračkama.

U nastavku istražite mogućnosti Abilia upravljačkih jedinica.

Andromeda Socket

Big Jack IR

Control Medi Multi

Control Medi Easy

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.