6dot Braille Label Maker

Prilagodite svoj prostor sebi, obilježite ga oznakama na Brailleovom pismu

Što je 6dot Braille Label Maker?

6dot Braille Label Maker je obilježivač na brajevom pismu, ergonomski dizajniran kako bi bio prijenosan i jednostavan za upotrebu bilo gdje i bilo kad. Ima ugrađenu brajevu tipkovnicu koja podržava sve znakove brajeva pisma, za potrebe svih jezika. Tipke brajeve tipkovnice označene su zelenom bojom, dok su tipke za automatsko rezanje i strelice za kretanje tekstom označene kontrastnom plavom bojom. Odlikuje se visokokvalitetnim brajičnim oznakama izražene i snažne reljefnosti što ih čini pogodnima za jasno čitanje i dugotrajnu upotrebu.

Pomoću brajeve tipkovnice jednostavno upišite željenu poruku – 6dot Braille Label Maker će odmah početi s ispisom, a pritiskom na tipku za automatsko rezanje vaša će oznaka biti začas spremna! Automatsko obilježavanje i rezanje osigurava vam precizno rezane oznake uz jednostavno rukovanje i bez potrebe za škarama i ostalim dodatnim alatima.

Kome je 6dot Braille Label Maker namijenjen?

Savršeno je rješenje za slijepe i slabovidne osobe koje koriste Brailleovo pismo ili za osobe oštećena vida koje tek prolaze trening brajičnog opismenjavanja, u čemu im 6dot Braille Label Maker može pomoći pružajući mogućnost funkcionalnog pristupa poučavanju brajevog pisma.  

Idealan je za obilježavanje bitnih predmeta u prostorima u kojima često boravite. U domu možete jednostavno obilježiti namirnice, sredstva za čišćenje, kreditne kartice, CD-e, daljinske upravljače i slično, te biti sigurni da neće doći do zabune prilikom rukovanja s tim predmetima. Kuhajte bez straha da koristite neželjenu namirnicu; ovaj obilježivač vam nudi samostalnost i da sa sigurnošću videće osobe posežete za predmetima koji su vam potrebni.

I u školskom okruženju i učionicama 6dot Braille Label Maker može se koristiti na razne načine: obilježavanje radne površine i ormarića učenika, označavanje bojica u pernici, knjiga ili bilježnica za pojedini predmet, pisanje jednostavnih uputa i poruka… Mogućnosti je bezbroj!

Voljeli biste izraditi oznaku, ali ne znate koristiti Brailleovo pismo?

Nema problema! 6dot Braille Label Maker vam omogućava priključenje vanjske tipkovnice na kojoj možete pisati nebrajičnim pismom, a obilježivač će vam ispisivati oznaku na Brailleovom pismu.

Pročitajte što zadovoljni korisnici kažu o 6dot Braille Label Makeru!

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".

 

E-Glas d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju
Adresa: Milutina Barača 62, 51000 Rijeka, Hrvatska

Tel: 051 670 379

E-mail: info@eglas.hr 

O nama

E-GLAS d.o.o. za inteligentne računalne sustave i asistivnu tehnologiju osnovan je u srpnju 2009. od grupe znanstvenika s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

E-glas d.o.o je temeljen prvenstveno na znanju i korištenju modernih tehnologija te velikoj želji da pomažemo ljudima.

Pratite novosti na našoj facebook stranici.