Tobii PCEye Mini

Tobii PCEye Mini

Tobii Dynavox PCEye Mini: 

najmanji i najsnažniji uređaj za pristup računalu pogledom

 

Tobii Dynavox PCEye Mini je najmanji i najsnažniji uređaj za praćenje oka za vrijeme rada na računalu. PCEye Mini služi kao zamjena za standardnu tipkovnicu i miš, omogućujući vam da upravljate vašim stolnim računalom, laptopom ili tabletom isključivo pokretima vaših očiju.

PCEye Mini vam omogućuje da pretražujete Internet, povežete se s prijateljima online, igrate igrice, povezujete se putem Skype-a i upravljate rasvjetom u svom domu.

 

PCEyeMini + Hand.jpg

 

 

S PCEye Mini dobivate:

 

Ergonomski pristup računalu - s PCEye Mini uređajem vaši klikovi i navigacija računalom postaje intuitivna, stvarajući opuštenu i prirodnu računalnu okolinu.

Neovisan rad uređaja - uređaj za praćenje očiju je potpuno neovisan u radu od vaše računala, što znači da korištenje istog neće usporiti vaš rad na računalu. To znači da ne trebate kupovati skupocjeno stolno ili prijenosno računalo kako bi mogli koristiti PCEye Mini.

Prednost Tobiija - sa više od 14 godina istraživanja, razvoja i iskustva, Tobii je globalni pionir komercijalne tehnologije za praćenje očiju. PCEye Mini je baziran na IS4 - našoj najnovijoj platformi za praćenje očiju.

 

PCEyeMini + Penn_green.jpg

 

Izvanredna prenosivost

PCEye Mini lako se pričvršćuje i odvaja od zaslona vašeg stolnog i prijenosnog računala ili tableta pomoću pametnog magnetskog nosača i USB veze. Lagan je i malen te se lako prenosi i koristi s različitim računalima.

 

Potpuna fleksibilnost

Sva obrada vašeg pogleda obavlja se pomoću PCEye Mini s najnovijim Tobii EyeChip ™, izbjegavajući dodatno opterećenje rada vašeg računala ili tableta osiguravajući im maksimalne performanse. To također znači da vam nije potreban najnoviji tablet, prijenosno ili stolno računalo kako biste se koristili uređajem za praćenjem očiju.

 

Visoka preciznost i točnost

PCEye Mini vam s funkcijom zumiranja omogućuje da dodirnete čak i najmanje točke na zaslonu.

 

TobiiDnavox_PCEyeMini_IS4_Platform.jpg

 

Najveća zona dohvata vašeg pogleda

Zona dohvata je imaginarni volumen unutar kojeg možete premjestiti glavu bez gubljenja preciznosti ili prekidanja sesije praćenja očiju. Takav volumen je kod PCEye Mini uređaja među najvećim na tržištu, što vam daje slobodu da se udobno smjestite i premjestite u drugi položaj bez brige da će se praćenje vašeg pogleda prekinuti.

 

Slobodno kretanje glave

Pomičite se slobodno unutar zadanog prostora za praćnjenje dok zadržavate vrhunsku preciznost i točnost. Ako se premjestite izvan okvira za pražnjenje, PCEye Mini će brzo pronaći vaše oči i nastaviti ih pratiti.

 

Vrhunska preciznost praćenja

PCEye Mini osigurava visoku kvalitetu rezultata praćenja za više od 95% korisnika, u usporedbi s bilo kojim drugim sustavom, bez obzira na većinu uvjeta osvjetljenja, boje očiju ili ako nosite kontaktne leće ili naočale.

 

Prednost Tobiija

Tobii je globalni pionir tehnologije praćenja očiju s više od 11 godina istraživanja i razvoja. Tijekom godina poboljšali smo našu tehnologiju i stručnost, koja je ugrađena u svaki uređaj za praćenje očiju, uključujući Tobii Dynavox PCEye Mini.

Napredni patentirani algoritmi, filtriranje i komponente visoke kvalitete čine sve Tobii Dynavox uređaje za praćenje očiju iznimno preciznima i robusnima.

 

 

TobiiDynavox_PCEyeMini_Laptop_front.png

 


 

Specifikacije

Tobii PCEye Mini

Preporučena veličina ekrana (kod udaljenosti korisnika od 55 cm)

do 19'' (do 48,2 cm)

Masa

59 g

Procesor

Tobii EyeChip™

Dimenzije

170 × 18 × 13 mm

Operacijski sustav

Windows 7, Windows 8.1, Windows 10

Sistemski zahtjevi

USB 2.0 ili viši

CPU (procesor): 1 GHz, Dual-Core (preporučeni minimum)

RAM: 2 GB (preporučeni minimum)

Minimalno 450 MB slobodnog prostora na Hard Disku

Instaliran program Pixel Shader (verzija 2.0. ili viša)

Instaliran .NET 4.5

Udaljenost korisnika od uređaja

45 - 80 cm

Napajanje Preko USB priključka (1,5 W)