Pregled Tobii Dynavox proizvoda

Pregled Tobii Dynavox proizvoda

Indi

Tobii PCEye Go. Pristup računalu pogledom.

Tobii IndiTM je prvi „sve-u-jednom“ tablet za komunikaciju simbolima napravljen posebno za alternativnu i augmentativnu komunikaciju (AAC), za razliku od običnih tableta koji nisu namijenjeni govoru. Indi je odmah spreman za uporabu i ima ugrađeno sve što korisnik treba.

PCEye Plus

Tobii dynavox.png

PCEye Plus je nova generacija uređaja za praćenje oka. Kombinacijom napredne tehnologije praćenja oka, prepoznavanja govora, upravljanja pomoću sklopke i IR, PCEye Plus omogućava jednostavno upravljanje vašim računalom i okolinom. 

Serija I+

Tobii Dynavox I-Series+ family.jpg

Uređaji I-12+ i I-15+ omogućavaju generiranje govora uz pomoć ugrađenog upravljanja očima.

Ovi su uređaji optimirani za osobe s cerebralnom paralizom, Rettovim sindromom, mišićnom distrofijom, multiplom sklerozom, ALS-om i posljedicama moždanih udara kojima treba AAC da bi se njihov glas čuo i da bi mogli neovisnije živjeti.

Communicator 5

Tobii Communicator. Augmentativna i alternativna komunikacija (AAC).

Tobii Dynavox Communicator 5 je softverski paket za augmentativnu i alternativnu komunikaciju (AAC) koji radi s operativnim sustavom Windows i pomaže osobama s komunikacijskim teškoćama u postizanju efikasnije komunikacije.

Gaze Viewer

Family_Gazeplot_heatmap_web.png

Gaze Viewer je alat za procjenu kognitivnih sposobnosti korisnika namijenjen terapeutima, učiteljima i roditeljima.

Ovaj program će kreirati video sa snimkom ekrana na kojoj se vidi kamo je korisnik gledao i kako mu se pogled micao.

Spremite te podatke kao pojedinačne slike ili filmove te ih koristite za izradu izvještaja za procjenu praćenja pogleda, shvaćanja pročitanog, rad u školi ili kliničke testove.

Boardmaker

DVD_Cases_flat.png

Boardmaker® je kolekcija programa za izradu komunikacijskih kartica, interaktivnih aktivnosti, edukativnih i terapijskih aplikacija te prilagođene školske građe korištenjem PCS simbola.

Koriste ga logopedi, edukacijski rehabilitatori, učitelji, radni terapeuti te učitelji i roditelji djece s posebnim potrebama.

Look To Learn

look-to-learn-logo-on-yellow.png

Look to Learn je programski paket s 40 zabavnih i motivirajućih aktivnosti za osobe koje tek počinju koristiti tehnologiju za praćenje očiju. Softver je stvoren u suradnji s učiteljima i terapeutima i podijeljen je u pet kategorija aktivnosti: Sensory, Explore, Target, Choose i Control (Senzorne vještine, Istraživanje, Ciljanje, Odabiranje i Upravljanje pogledom).

Inclusive Eye Gaze Learning Curve

EXPLORING AND PLAYING.png

Attention and Looking, Exploring and Playing i Choosing and Learning je kolekcija od 54 zabavne aktivnosti posebno razvijene za učenje ranog pristupa pogledom. Ova zbirka postupno vodi korisnika od razumijevanja uzroka i posljedica do korištenja pogleda za komunikaciju, učenje i slobodno vrijeme.

Eye Can Fly

Eye Can Fly.png

Eye Can Fly je čarobna leteća avantura koja je posebno prilagođena za upravljanje očima, a sastoji se od 24 uzbudljive misije.