Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v.6

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro v.6

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro za Windows

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro temelji se na softveru Boardmaker® Plus! uz dodatak funkcija poput glasova koji zvuče prirodno, predikciju riječi, pohranjivanje kratkih rečenica i još mnogo toga.

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro osmišljen je za osobe s ozbiljnim poteškoćama u jeziku i govoru. Ovaj će softver bilo koje računalo pretvoriti u uređaj za stvaranje govora i moćan alat za korištenje u nastavi i učenju.

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro za Mac OS

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro_korisnici

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro uključuje sve značajke softvera Boardmaker® Plus!, uključujući slikovne komunikacijske simbole (PCS) na 44 jezika, te ih podiže na višu razinu, nadodajući glasove koji zvuče prirodno, predikciju riječi i proširivanje kratica, sve za uspješnu augmentativnu i alternativnu komunikaciju za sve one koji imaju poteškoća s govorom.

Za one kojima osnovni paket PCS simbola nije dovoljan, nadopunu mogu pronaći u bogatom izboru dodatnih paketa simbola.

Softver  Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro lako je razumjeti. Koristi se glasovima RealSpeak visoke kvalitete koji zvuče prirodno. Još veći izbor potražite u dodatnoj paleti glasova AT&T.

Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro koristi se za aktivnije uključivanje učenika u inkluzivno okruženje i stvaranje situacija i prilika za komunikaciju. Možete ga koristiti kao alat ili pomoć u nastavi, te za izradu procjena sposobnosti učenika na računalu. Pomoći će učenicima u uvježbavanju korištenja simbola, prekidača i dinamičkih zaslona.

Boardmaker with Speaking Dynamically Pro


Boardmaker with Speaking Dynamically Pro_PCS simboli

Zahtjevi softvera

Boardmaker® Plus! je kompatibilan s operativnim sustavima Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows 8 ili Windows 10, te Mac OS X 10.4.11 ili novijom verzijom – kompatibilan s Mac OS 10.7.X (Lion) i Yosemite OS 10.10.

Za ovaj je softver potrebno 256 MB ili više radne memorije i 1 GB mjesta na tvrdom disku. Za vrijeme korištenja programa CD mora biti u optičkom pogonu (čitaču CD-a).