Stalci REHAdapt

Stalci REHAdapt

Stalci REHAdapt

Stalci REHAdapt mogu se pričvrstiti za invalidska kolica, krevet ili stol te služiti kao podni stalci, ovisno o potrebama korisnika.

REHAdapt

Brzo se i lako montiraju i skidaju bez upotrebe alata. Mogu se podešavati na različite visine i položaje i okretati u različitim smjerovima. Stabilni su i čvrsti, a istodobno lagani.

Zato su pogodni za upotrebu s različitim komunikacijskim uređajima, u unutarnjim, ali i vanjskim prostorima.

Stalak Monty 3D QS

Ovo je stalak za učvršćivanje  raznih vrsta komunikacijskih uređaja i prijenosnih računala na invalidska kolica. Pristaje na kolica svih proizvođača i modela.

Moguće ga je postaviti u tri različita položaja: položaj za korištenje, za izlazak iz kolica te za spremanje kod duljeg perioda nekorištenja.

Stalak Monty 3D QS na kolicima

1 – položaj za korištenje

2 – položaj za izlazak iz kolica

3 – uređaj je spremljen za kasniju upotrebu

zglob stalka Monty 3D QS

Jednostavno se i brzo skida s kolica povlačenjem prema gore. Svi zglobovi imaju sigurnosnu ručicu pa se brzo i lako namještaju bez upotrebe alata. Kod namještanja u željeni položaj, najprije okrenite polugu za podešavanje, zatim lagano podignite stalak i namjestite u jedan od tri moguća položaja.

montaža stalka Monty 3D QS

Stalak ClampOn Mount

ClampOn Mount je stalak za učvršćivanje komunikacijskih uređaja na stol. Montiran je na Manfrottovu stezaljku SuperClamp i ima sigurnosne ručice za brzo i jednostavno podešavanje. Stalak ima veliku i izdržljivu zakrivljenu cijev pa je pogodan za korištenje s različitim komunikacijskim uređajima. Visina se može podesiti od 0 do 180 mm, a stalak okretati na različite strane.

Stalak ClampOn Mount_montaža

FS-TeleLock je podni stalak na kotačima za učvršćivanje komunikacijskih uređaja.

Nisko postavljeni kotači omogućuju pristup i najužim prostorima ispod kreveta, fotelja ili invalidskih kolica. Obloženi su gumom i imaju sigurnosnu kočnicu.

Svi zglobovi imaju sigurnosnu ručicu za brzo i lako namještanje bez upotrebe alata. Visina se može podesiti od otprilike 50 do 200 cm.

Stalak je lagan, ali izuzetno stabilan. Srednji dio i podnožje s kotačima mogu se odvojiti radi lakšeg spremanja i transporta.

Stalak FS-TeleLock