Joystick SimplyWorks

Joystick SimplyWorks

Joystick SimplyWorks posebno je osmišljen za pomicanje kursora na zaslonu računala ili tableta minimalnom snagom pa je pogodan za osobe koje imaju problema s motorikom ruku.

Kvalitetne je i izdržljive izrade i ergonomskog dizajna. Koristi se za upravljanje računalom, tabletima te igračkama i ostalim uređajima na baterije.

Joystick SimplyWorks i tableti


Preciznost i udobnost

Joystick SimplyWorks posebno je osmišljen za pomake kursora već pri najslabijem pritisku na upravljačku palicu. Pritom zadržava preciznost i fine pokrete kursora i osigurava precizan odabir objekata na zaslonu računala ili tableta.

Postolje joysticka je nisko pa ruka može biti potpuno opuštena za vrijeme rada. To je izuzetno važno za osobe koje imaju poteškoća s motorikom ruku, ali i za one koji moraju provoditi dulje vrijeme u radu za računalom.

Joystick SimplyWorks_upravljanje

Rad s joystickom SimplyWorks

Joystick SimplyWorks  je bežični uređaj. Njegova radna udaljenost prelazi 10 metara pa je idealan za korištenje u učionicama i u radu s različitim grupama. Uređaj ima i dva priključka za vanjske prekidače.

Upravljačka palica omogućuje vrlo precizan rad uz minimalan napor, a uz nju su smještena i tri gumba različitih boja. Oni su postavljeni ispod razine postolja kako ne bi došlo do njihovog nehotičnog pritiskanja pri radu.

Crveni gumb zamjenjuje lijevi klik miša, a žuti gumb desni klik. U sredini je plavi gumb koji služi za zadržavanje funkcije povlačenja. Jednostavno ga pritisnite i funkcija povlačenja bit će aktivirana sve dok ga ne isključite.

Upravljačku palicu moguće je zamijeniti i nastavcima drugog oblika, poput kuglice.

Instalacija uređaja

Joystick SimplyWorks dovoljno je priključiti na računalo ili drugi uređaj i spreman je za korištenje. Za instalaciju nisu potrebni driveri. Možete ga priključiti pomoću USB ili PS2 priključka.

Ovaj se joystick koristi za upravljanje svim vrstama osobnih računala te tabletima s operativnim sustavima Android ili iOS.

Joystick SimplyWorks