ABC Maestro

ABC Maestro

ABC Maestro cover NOVI 23.jpg

 

Zašto ABC Maestro vole i djeca i učitelji?

Svjedoci smo kako velikom broju učenika Clevy tipkovnica postaje jedini način opismenjavanja i sudjelovanja u kurikulumu. I to nas jako raduje! Ipak, ispisivanje slova na suhoparnom ekranu često nije dovoljno poticajno. Zbog toga su djeca više sklona odustajanju i olako gube motivaciju. Ova situacija predstavlja izazov i za učitelje. ABC Maestro omogućuje učenje “korak-po-korak” u posebno dizajniranom svijetu prepunom zabavnih zadataka i veselih boja - što jako utječe na motivaciju.

 

Što je ABC Maestro?

ABC Maestro je jedinstveni pedagoško-rehabilitacijski software za učenje pisanja, tipkanja i čitanja. Savršeno se podudara s Clevy tipkovnicom! ABC Maestro je nezaobilazan didaktički alat na hrvatskom jeziku koji zbog svojih performansi može biti hvalevrijedan ekvivalent pedagoškim metodama aktivnog opismenjavanja djece s teškoćama.

11.PNG

Kako radi ABC Maestro?

ABC Maestro software odlikuje se bogatom paletom individualiziranih postavki koje je moguće potpuno prilagoditi za svako dijete, ovisno o njegovim teškoćama. Zadaci gradiraju od lakših prema težim te na taj način software „raste“ zajedno sa djetetom. ABC Maestro daje točne upute djetetu o tome gdje se nalazi tipka koju treba pritisnuti i u kojem trenutku. Također, nakon svakog odgovora osigurava primjerenu povratnu informaciju koja je neizostavan dio procesa učenja.

 

Kome je namijenjen ABC Maestro?

Namijenjen je djeci s teškoćama u razvoju koja uče pisati, tipkati i čitati. Odlično je rješenje za djecu koja imaju poteškoća s pažnjom i koncentracijom, finom motorikom, okulomotornom koordinacijom, vizualnom percepcijom, djeca sa smanjenim kognitivnim mogućnostima, disleksijom, disgrafijom te nerijetko kombinacijom istih. 

 

ABC hit među djecom.jpg

ABC Maestro postao je hit među djecom!

 

Kako ABC Maestro pomaže i djeci i učiteljima?

Opismenjavanje djece s teškoćama u razvoju  može biti veoma sporo, teško i naporno, a upravo ABC Maestro nudi djetetu brže učenje kroz igru, lišeno stresa te je kao takav, sam po sebi motivirajući faktor. Rehabilitacijski značaj ABC Maestra u obrazovanju djece s teškoćama u razvoju je ključan jer smanjuje vrijeme učenja pozicije slova na tipkovnici te sprječava tzv. „fishing“ u kojem dijete „peca“ po tipkovnici tražeći zadano slovo. 

 

Ok, želim ABC Maestro! Što moram učiniti?

Preuzmite besplatnu probnu verziju od 7 dana sa www.abc-maestro.com , pročitajte upute za korištenje i krenite u zabavnu avanturu ABC Maestro svijeta!

 

Besplatno isprobajte

 

Nakon instalacije, u postavkama odaberite hrvatski jezik.

 

monitor3 hrv.jpg

 

Za sva dodatna pitanja i informacije možete nam poslati mail na info@eglas.hr ili nazvati nas na 051 670 379. Za pozive izvan Hrvatske +385 51 670 379.