SafeFloor

SafeFloor

SafeFloor: Sigurnost za one koji ne bi trebali sami napustiti krevet

 

 

SafeFloor je posebno dizajniran alarm za osobe koje ne bi trebale napustiti krevet ili stan bez pratnje, poput onih koji pate od demecije.

SafeFloor smanjuje rizik od iznenadnog lutanja usred noći uz pomoć sustava koji će automatski alarmirati članove obitelji ili medicinsko osoblje ako osoba padne s kreveta ili ga napusti. Komplet se sastoji od jednog kontrolnog uređaja i jednog senzora na podu.

 

SafeFloor 3.png

 

Kad se koristi na strani na kojoj osoba spava, SafeFloor daje rano upozorenje prije pada kao i obavijest kada noge dotaknu pod. To mogu biti ključne sekunde u kojima se može spriječiti pad osobe.

 

SafeFloor monitor ima zvučni alarm s podesivom glasnoćom i izravan kontakt sa sigurnosnim sustavom medicinske ustanove ili pozivom na broj za hitne slučajeve. Senzor šalje signal kontrolnom uređaju, dok kontrolni uređaj pokreće zvučni alarm koji upozorava članove obitelji ili medicinsko osoblje. Također, moguće je da kontrolni uređaj šalje alarmni signal i na pager ili mobitel pomoću dodatne opreme All in One.

 

SafeFloor 2.png
Emfit SafeFloor dio su serije pouzdanih alarma i koriste se u mnogim domovima i ustanovama diljem svijeta.

 
 

Tehničke karakteristike

Emfit SafeFloor

 

SENZOR:

Veličina:

927 x 580 x 2,4 mm

Težina:

1,6 kg

Boja:

Siva

Dužina kabela:

 300 mm

 

KONTROLNI UREĐAJ:

Veličina:

97 x 127 x 30 mm

Težina: 

150 g

Boja: 

Bijela

Baterija:

2 x 1,5 V (AA baterije)