Korisnici

Korisnici

Turizam i Servus

Gdje otići na odmor i uživati u svakom danu bez prepreka? - pitanje je većine turista s invaliditetom.
Kako ponuditi nešto više i istaknuti se iz mase? - pitanje je onih koji nude svoje smještajne kapacitete. Na oba pitanja odgovor je: Smještajna jedinica opremljena Servus sustavom!

Okrenite svoje smještajne kapacitete u novom, traženom smjeru. Ako je Vaša apartman ili hotel već prilagođen osobama s invaliditetom, ponudite im nešto inovativno i omogućite gostu da uređajima u apartmanu ili sobi upravlja vlastitim glasom. Servus je pravi poliglot. S Vašim gostima može razgovarati na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, nizozemskom, francuskom ili slovenskom.

Vaš gost moći će uz jednostavnu naredbu „Upali/ugasi svjetlo“ upravljati rasvjetom bez ustajanja iz kreveta. Moći će upravljati televizorom, radiom ili media playerom, klimatizacijom. U Vašem apartmanu više neće morati biti daljinskih upravljača, svim uređajima upravljat će se glasom. Osobe koje se teže služe rukama moći će surfati Internetom, a moći ćete im ponuditi i najjeftinije telefonske pozive prema cijelom svijetu bez telefona u apartmanu.

Nije li ovo idealna priča za izdvojiti se iz mase i otvoriti se prema novom tržištu? Uz Servus sustav možda će i Vaša smještajna jedinica dobiti zvjezdicu više i nove zadovoljne goste.