Komunikator iTalk2

Komunikator iTalk2

komunikator iTalk2_korisnici

iTalk2 jednostavni je komunikator koji nudi mogućnost pohranjivanja i reproduciranja 2 različite poruke. To može, na primjer, biti izbor između dvije aktivnosti, dvije priče, odgovori da i ne i slično.

Sastoji se od dva velika gumba koja treba pritisnuti za preslušavanje poruka ili snimanje novog materijala. Jednostavan je za upotrebu i lagan za prenošenje.

iTalk2_vanjski prekidači.jpg


Upoznajte se s uređajem

iTalk2_pretinac za spremanje

Komunikator iTalk2 prepoznatljiv je po dva velika gumba živih boja promjera 6,4 cm.

U kompletu s uređajem dobit ćete poklopce za gumbe u četiri različite boje pa ih možete mijenjati po želji. Na njih se mogu položiti slike s nacrtanim znakovima ili ispisanim porukama i učvrstiti pomoću prozirnih poklopaca.

iTalk2_AAC

Sa stražnje strane uređaja nalazi se praktična ladica za spremanje slika za gumbe. Ondje je i gumb za snimanje, indikatorsko svjetlo, podešavanje zvuka i utičnice za vanjske priključke.

iTalk2_jednostavni komunikator

Snimanje i reproduciranje poruka

Na uređaj se mogu snimiti dvije poruke. Pohraniti se može do 2 minute snimljenog materijala.

Za snimanje treba  pritisnuti i držati gumb za snimanje dok se ne upali indikatorska lampica. Upaljena lampica označava da se snima. Sada pritisnite i držite veliki gumb dok izgovarate poruku, te ga pustite kada ste gotovi. Isti postupak ponovite i za drugi gumb. Još jednom pritisnuvši gumb za snimanje izaći ćete iz snimanja. Pazite da dok izgovarate poruku budete dovoljno blizu uređaju kako bi snimljeni zvuk bio jasan.

Za preslušavanje snimljenih poruka jednostavno pritisnite odgovarajući veliki gumb u boji.

Utičnice za vanjske prekidače

Uređaj iTalk2 ima i dvije utičnice za vanjske prekidače ili spajanje igračaka. Tako pomoću uređaja možete kontrolirati igračke ili druge priključene uređaje. Mogućnost spajanja vanjskih prekidača dodatno olakšava korištenje.

komunikator iTalk2 i prilagođene igračke

Baterije i dodatna oprema

Komunikator iTalk2 radi s alkalnom baterijom od 9V. Izričito preporučamo alkalne baterije, jer bi kod drugih vrsta moglo doći do manjih smetnji u radu zbog neadekvatne distribucije energije. Baterija u uređaju može trajati i po nekoliko tjedana. Težina uređaja s baterijom je 354g.

iTalk2 može se učvrstiti na odgovarajuće postolje, a uz uređaj se može naručiti i pojas na koji se može pričvrstiti ili remen za nošenje preko ramena.